Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pinion planetar pentru tractor Case Maxxum MX100C

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case Maxxum MX100C
Cod produs
TQ8PNEUY-M
Out Of stock
Descriere
Ce altceva crezi ca ti-am putea recomanda decat piese de schimb de top? Piese care apartin unor marci renumite precum Carraro! Acest pinion planetar tractor Case Maxxum MX100C provine dintr-un mediu extraordinar din punct de vedere tehnic! Este o inventie in prelucrarea careia s-au investit cele mai rezistente materiale si cele mai moderne tehnici! Regasesti produsul pe stoc in permanenta si il primesti in timp record!
Raspandeste optimismul si problemele se vor risipi de la sine! Stim ca este dificil sa-ti pastrezi acest optimism atunci cand dificultatile se remarca, insa avem noi un mod aparte de a face acest lucru sa fie posibil! Experienta si skill-urile noastre au combatut si cea mai inversunata problema! Sigur asa se va intampla si in cazul tau! Hai sa ne pui in tema cu situatia ta si lasa-ne sa gasim cea mai sigura varianta!

Calitatea acestui pinion planetar tractor Case Maxxum MX100C se remarca de la o posta!
Si te vei lamuri de la prima intrebuintare! Prelucrat cu perspicacitate in cele mai renumite ateliere, de cei mai iscusiti ingineri, acest pinion planetar tractor Case Maxxum MX100C isi va indeplini rolul in mod optim! Fabricat din metal tratat termic, acesta a dezvoltat o rezistenta remarcabila la uzura. Astfel, transferul cuplului de la planetara la coroana transmisiei finale este asigurat!

Cu un telefon afli tot ce e nou!
O prima interactiune cu agentii nostri din cadrul serviciului de consultanta te va face sa intelegi ce nu a functionat pana acum! Ai nenumarate intrebari la care vrei raspunsuri? Le vei primi rand pe rand! Prin consultarea serviciului de consultanta vei sti ca ai ales piesa compatibila si vei fi la curent cu cele mai actuale informatii! De asemenea, ne vom asigura ca vei fi indrumat catre cel mai bun atelier de montaj!

Nu trebuie sa iti faci griji! Ai sesizat vreo defectiune din fabrica? Acest pinion planetar pentru tractor Case Maxxum MX100C dispunde de garantie timp de 6 luni! Acest lucru este mentionat in certificatul produsului care ti se va inmana la livrarea coletului!

Timpul poate fi prietenul sau inamicul tau! Conteaza cum il gestionezi! Noi facem tot posibilul sa il folosim in favoarea noastra si a ta! Nu vom pierde nici o secunda si iti vom trimite acest pinion planetar tractor Case Maxxum MX100C in doar 24 de ore! Ne poti apela sau poti completa cererea de pe site si comanda ta va fi pe drum!

Aceasta etapa va defini durata de exploatare a piesei alese! O piesa asamblata superficial nu va putea performa la nivel optim oricat de calitativa ar fi ea! Lasa aceasta treaba pe mana unui expert si in acest fel vei fi sigur ca investitia ta a fost una corecta! Nu te lasa atras de zvonurile care aclama ca improvizatiile sunt optiuni sigure! Mai mult ca sigur vei risca sa platesti dublu!

Specificatii tehnice

• Diametru interior 42.5mm
• Diametru exterior 77mm
• Inaltime 30mm
• 23 de dinti.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura