Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering Lamborghini 090008952 0.900.0895.2

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Lamborghini 090008952 0.900.0895.2
Cod produs
NUE0Q9P6-M-BT
Out Of stock
Descriere
Necazurile isi fac mereu aparitia atunci cand te astepti cel mai putin. Fie ca cedeaza o piesa uzata sau ai nevoie de reparatii extinse, uneori nu ai cum sa eviti defectiunile. Cu toate acestea, insa, exista un partener pe care te vei putea baza mereu la nevoie: magazinul ACN Piese Utilaje. Noi iti punem la dispozitie o gama larga de componente fiabile, de import, la cele mai bune preturi de pe piata. Astfel, tu iti vei reabilita utilajul cu piese de schimb durabile, menite sa reziste in orice circumstante. Recomandarea noastra pentru vehiculul tau este un simering Lamborghini 090008952 nou.

Colegii nostri se asigura personal ca fiecare componenta ce ajunge pe rafturile noastre respecta cele mai inalte standarde. Astfel, tu si utilajul tau veti da un randament exceptional. Munca nu se termina niciodata, dar asta nu inseamna ca trebuie sa fie o corvoada. Din contra, cand ai un echipament puternic, timpul trece mai usor decat crezi.

Nu mai amana achizitia lui! Acest simering Lamborghini 090008952 este un produs de calitate superioara, acum in oferta la un pret foarte accesibil.
Produsul propus de noi este o piesa originala, de incredere. Rolul simeringului este de a etansa carcasa puntii la locul de strapungere al pinionului de atac. Iti asigura cea mai buna protectie impotriva prafului si impuritatilor din mediul exterior si impiedica scurgerea uleiului. Pretul avantajos si durabilitatea ridicata recomanda produsul ca fiind alegerea ideala pentru utilajul tau. Acest simering de la Carraro are un profil special. Noi recomandam numai folosirea simeringurilor originale, pentru a evita eventualele nepotriviri intre utilaj si piesele echivalente.

Acum poti comanda produsul dorit mai usor ca niciodata!
Pentru a plasa o comanda, este suficient sa suni la numerele de telefon afisate sau sa completezi formularul de pe site.
Personalul calificat al firmei este la dispozitia ta, daca ai intrebari despre produsele si serviciile noastre sau daca doresti asistenta atunci cand comanzi. Iti oferim consiliere gratuita la alegerea pieselor care te intereseaza! Iti putem fi de folos si daca ai nevoie de o echipa de mecanici. Ii cunoastem pe cei mai buni!

Deoarece vrem sa te bucuri din plin de achizitia facuta, in colet vei regasi, alaturi de acest simering Lamborghini 090008952 comandat, factura si un certificat de garantie valabil 6 luni. Astfel, daca este montata corect, componenta va functiona optim si tu nu va trebui sa o inlocuiesti prea curand.

Comanda acest simering Lamborghini 090008952 astazi si maine vei putea deja sa il montezi pe echipamentul tau! Noi lucram cu cele mai rapide firme de curierat din Romania, pentru ca tu sa te bucuri de o livrare prompta. Coletul ar trebui sa ajunga la tine in aproximativ o zi lucratoare. Vei achita pachetul la livrare (ramburs) si ai posibilitatea sa verifici piesa in prezenta curierului. Vrei sa ridici componenta personal? Atunci te asteptam sa treci pe la sediul nostru din apropiere de Bucuresti, de luni pana vineri!

Cauti un service specializat, aproape de tine, unde sa poti monta cu usurinta simeringul? Atelierul mobil al firmei poate efectua reparatia la punctul de lucru al utilajului. Mecanicii nostri colaboratori pot verifica starea echipamentului si pot lua toate masurile pentru ca acesta sa devina functional cat mai curand. Pentru informatii suplimentare despre acest serviciu, te rugam sa iei legatura cu departamentul nostru tehnic!

Specificatii tehnice

Simeringul are urmatoarele dimensiuni:

- Diametru interior: 65mm
- Diametru exterior: 92mm
- Inaltime la interior: 15mm
- Inaltime la exterior: 10mm
Produsul este fabricat din cauciuc fluor carbon (FPM) ce rezista indelung coroziunii si temperaturilor crescute.

Codul produsului este: NUE0Q9P6-M-BT
Trimite mesaj
Din Gura in Gura