Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc Lamborghini 0.900.0091.2

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
B4NJGRSH-AT
Out Of stock
Descriere
Nu-ti mai pierde vremea comparand oferte! Tocmai ai poposit in pragul celei care te va scoate din impas! Acest rulment butuc Lamborghini 0.900.0091.2 este pregatit sa infrunte cele mai dificile provocari, redand vigorea sistemului de transmisie. Daca iti doresti o remediere eficienta si durabila, componenta aceasta splendida si eficienta este exact ce-ti trebuie. Este un produs original Carraro si a fost conceput pentru o durata extinsa de utilizare chiar si in cele mai dificile conditii. Pune-l la incercare! N-are sa te dezamageasca!

Punem pe primul loc calitatea, iar produsele noastre iti vor demonstra importanta acestui aspect. Cand folosesti piese de incredere, utilajul tau prinde puteri si poate da din nou randament sporit, ca odinioara, cand era nitel mai tanar. Noi te invatam cum sa-i sustii performantele, dar si cum sa-i prelungesti durata de viata. Suna-ne!

Rulment butuc Lamborghini 0.900.0091.2 - un plus de calitate in sistemul de transmisie!
Desi este o piesa uzuala si toata lumea a auzit de el, nu multi stiu cu ce se mananca rulmentul. Cat despre ce face acest rulment de butuc pentru masinaria ta, afla ca el sigura transferul optim al greutatii catre rotile utilajului si, datorita designului sau inovator reduce frecarea. Iti promite o functionare indelungata, fara probleme, daca-i asiguri si o lubrifiere corespunzatoare. De asemenea, te ajuta si sa faci economii la combustibil.

Ai nevoie de ajutor? Nu ezita sa ne contactezi!
In activitatea ta pot aparea multe provocari si obstacole, care te pot pune in incurcatura. Iar defectiunile, asteptate sau neprevazute, inseamna o paguba pe care nu ti-o doresti. Ca sa previi pe cat posibil astfel de momente neplacute, venim in intampinarea ta cu un serviciu de consultanta gratuita, gandit pentru a sprijini eforturile tale. Si a te ajuta sa iesi din impas cat mai simplu si eficient. Solutii concrete, practice si adecvate nevoilor utilajului tau - consultantii nostri ti le ofera cu drag. Contacteaza-ne!

Garantie
Nu risti nimic! Pentru acest rulment butuc Lamborghini 0.900.0091.2 ai o garantie de 6 luni in caz de defecte de fabricatie. Desi astfel de cazuri sunt extrem de rare. Totusi, pastreaza factura si certificatul de garantie pe care le regasesti in interiorul coletului. Just in case!

Livrare
Stim cat de pretios este timpul si ne vom misca foarte rapid. Iti livram acest rulment butuc Lamborghini 0.900.0091.2 in doi timpi si trei miscari. Suna-ne sau cere o oferta online! De altfel, poti veni si direct la sediul nostru din apropierea Capitalei, daca esti prin zona. Cum preferi!

Montaj
Montajul este esential pentru functionarea optima a piesei. Cand o piesa este montata necorespunzator, ea poate fi compromisa definitiv. De aceea, ca sa mearga totul asa cum iti doresti si sa n-arunci banii pe fereastra, ideal ar fi sa apelezi la persoane calificate, care nu incurca borcanele. Sunt cateva aspecte ce trebuie avute in vedere, iar profesionistii le cunosc cel mai bine. Rulmentul acesta se monteaza intre reductor si fuzeta. Vei obtine rezultate optime daca-i inlocuiesti tot acum si perechea. Si, daca tot ajungi in service, verifica si etanseitatea sistemului si, eventual, inlocuieste si simeringul de butuc, ca sa n-apara ulterior probleme. Ai nevoie de o echipa profesionista? Spune-ne!

Specificatii tehnice
109,54 x 158.75 x 23.02 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura