Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering Same 090008952 0.900.0895.2

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Same 090008952 0.900.0895.2
Cod produs
Q5FD0IY1-M-BT
Out Of stock
Descriere
Fie ca ai nevoie de o singura piesa de schimb sau de mai multe, de aici nu vei pleca niciodata dezamagit! Suntem cei mai buni din domeniu si asta se vede acolo unde conteaza: calitate si pret. Pentru ca utilajul tau sa functioneze ca la carte, acesta va avea nevoie de cele mai bune componente de pe piata. Noi venim in ajutorul tau si iti recomandam componente exceptionale la un pret rentabil, precum acest simering Same 090008952 - acum in oferta noastra curenta!

De asemenea, fiecare piesa de schimb ce ajunge in depozitul nostru este supusa unui triaj complex. Echipa noastra se asigura ca toate componentele respecta cele mai inalte standarde de calitate din domeniu si ca sunt catalogate cu atentie. Astfel, de indata ce ai plasat comanda, poti sta linistit, deoarece vei primi componenta corecta! Totodata, stocul nostru propriu este foarte bine aprovizionat, ceea ce inseamna ca te poti baza mereu pe serviciile noastre.

Ce crezi! Acest simering Same 090008952 nou, fabricat in Italia, reprezinta cea mai buna investitie pentru utilajul tau! Comanda-l acum!
Produsul propus de noi este o piesa originala, de incredere. Simeringul etanseaza carcasa puntii la locul de strapungere al pinionului de atac. Rolul simeringului este de a iti oferi cea mai buna protectie impotriva prafului si impuritatilor din mediul exterior si impiedica scurgerea uleiului. Pretul avantajos si durabilitatea ridicata recomanda produsul ca fiind alegerea ideala pentru utilajul tau. Acest simering de la Carraro are un profil special. Noi recomandam numai folosirea simeringurilor originale, pentru a evita eventualele nepotriviri intre utilaj si piesele echivalente.

Stiai ca iti oferim suport tehnic gratuit?
Tu vii cu problema, noi cu solutia potrivita si componentele compatibile. Oricand te napadesc defectiunile, la noi vei gasi suportul de care ai nevoie. Contacteaza-ne online (completand formularul de pe website), prin e-mail sau telefonic! Vei colabora cu o echipa de profesionisti cu experienta in aceasta nisa, determinati sa gaseasca cea mai buna solutie pentru circumstantele in care te afli.

Cand alegi piese de schimb de la firma noastra, ai mereu parte de un raport calitate-pret exceptional. Acest simering Same 090008952 are un certificat de garantie valabil 6 luni de la momentul achizitiei. Vei regasi factura si certificatul de garantie incluse in pachetul primit.

Pentru a primi acest simering Same 090008952 cat mai repede posibil, tot ce ai de facut este sa plasezi o comanda! Coletul tau va fi ambalat si predat firmei de curierat rapid de indata ce ai primit mesajul de confirmare al comenzii. Plata se va face ramburs la primire, cand ai sansa de a verifica continutul pachetului in prezenta curierului. Alternativ, poti trece pe la sediul nostru din apropiere de Bucuresti, pentru a ridica personal componentele alese.

O piesa de schimb montata corect inseamna un singur lucru: durabilitate! Asa, vehiculul tau va functiona impecabil si componenta va avea o durata de viata lunga - pentru ca tu sa te bucuri din plin de investitia facuta. Noi iti oferim, daca doresti, serviciile celor mai buni mecanici cu care colaboram si un atelier mobil performant. Acestia se vor deplasa la punctul de lucru al utilajului tau si vor monta piesele comandate sau pot efectua reparatiile de care ai nevoie. Informatii aditionale despre acest serviciu iti pot oferi reprezentantii nostri din departamentul tehnic.

Specificatii tehnice

Produsul are urmatoarele dimensiuni:
- Diametru interior: 65mm
- Diametru exterior: 92mm
- Inaltime la interior: 15mm
- Inaltime la exterior: 10mm

Simeringul este fabricat din FPM (cauciuc fluor carbon) ce rezista indelung temperaturilor crescute si coroziunii.

Codul produsului este: Q5FD0IY1-M-BT
Trimite mesaj
Din Gura in Gura