Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering Deutz Fahr 090008952 0.900.0895.2

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Deutz Fahr 090008952 0.900.0895.2
Cod produs
O1KA4DQV-M-BT
Out Of stock
Descriere
Site-ul nostru iti pune intotdeauna la dispozitie o suita de servicii tehnice complete. Astfel, te afli la un click distanta de cele mai bune componente de pe piata. Aici le vei gasi la cel mai bun pret posibil, insotite de garantie si un suport tehnic exemplar. De aceasta data iti sugeram sa iti indrepti atentia spre simering Deutz Fahr 090008952 din oferta noastra curenta. Este o piesa de schimb de top, gata sa iti reabiliteze utilajul intr-o clipita. Comanzi, montezi si pornesti la treaba. Simplu, nu-i asa?

Fiecare componenta de schimb ce ajunge pe rafturile depozitului nostru este verificata cu atentie, pentru a ne asigura ca respecta cele mai inalte standarde din domeniu. Totodata, aici te vei bucura de un raport calitate-pret exceptional! O piesa de calitate nu trebuie sa iti goleasca portofelul, iar noi stim asta. Deoarece vrem sa iti oferim un suport real, aici vei gasi cele mai rentabile preturi de pe piata. Nu esti inca convins? Contacteaza-ne pentru mai multe detalii!

Alege cu incredere acest simering Deutz Fahr 090008952 si iti asiguri o etansare de durata! Cere o oferta aici!
Produsul propus de noi este o piesa originala, de incredere. Rolul simeringului este de a etansa carcasa puntii la locul de strapungere al pinionului de atac. Iti asigura cea mai buna protectie impotriva prafului si impuritatilor din mediul exterior. Durabilitatea semnificativa a piesei si pretul avantajos recomanda produsul ca fiind alegerea ideala pentru utilajul tau. Acest simering de la Carraro are un profil special. Noi recomandam numai folosirea simeringurilor originale, pentru a evita eventualele nepotriviri intre utilaj si piesele echivalente.

Personalul calificat al firmei este la dispozitia ta, daca ai intrebari despre produsele si serviciile noastre sau daca doresti asistenta la plasarea comenzii.
Fie ca ai ajuns deja la o decizie finala sau nu, trebuie sa stii urmatorul lucru. La ACN Piese Utilaje ai ocazia sa colaborezi cu o echipa minunata de experti, fara niciun cost suplimentar! Contacteaza-ne cand se ivesc defectiunile si lasa-te surprins de modul in care abordam solicitarea ta. Ne mobilizam instant ca sa iti aducem solutia potrivita si componentele compatibile cu vehiculul tau. Bucura-te de un suport real si adecvat alaturi de firma noastra!

In coletul primit de tine vei regasi, pe langa acest simering Deutz Fahr 090008952 nou, certificatul de garantie si factura aferenta comenzii tale. Ai acoperire pentru eventualele defecte din fabrica timp de 6 luni.

Distanta nu a fost si nu este o problema! Livram acest simering Deutz Fahr 090008952 0.900.0895.2 comandat in toate regiunile tarii, in cel mai scurt timp, prin intermediul curieratului rapid. Plata se face ramburs si ai posibilitatea de a deschide si de a verifica ce contine pachetul la primire, inainte de a achita. Pentru a ridica simeringul nou direct de la sediul firmei, te asteptam pe la noi, in apropiere de Bucuresti.

Cauti un service specializat, aproape de tine, unde sa poti monta cu usurinta piesele noi? Venim in intampinarea ta cu asistenta tehnica mobila - mecanicii nostri colaboratori pot remedia complet si rapid toate problemele care tin de utilaj, la punctul sau de lucru. Folosind acest serviciu, vei economisi timp si resurse si iti vei putea relua activitatea fara intarziere sau intreruperi ulterioare. Te rugam sa contactezi departamentul tehnic al firmei pentru mai multe informatii!

Specificatii tehnice

Produsul are urmatoarele dimensiuni:
- Diametru interior: 65mm
- Diametru exterior: 92mm
- Inaltime la interior: 15mm
- Inaltime la exterior: 10mm

Simeringul este fabricat din cauciuc fluor carbon (FPM), ce rezista indelung temperaturilor crescute si coroziunii.

Codul produsului este: O1KA4DQV-M-BT
Trimite mesaj
Din Gura in Gura