Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment Deutz Fahr 0.900.0086.9

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
K8NGF59W-IA
Out Of stock
Descriere
Pentru cresterea peformantei echipamentului este necesara achizitionarea pieselor de schimb de calitate superioara. Noi venim in intampinarea nevoilor tale cu acest rulment Deutz Fahr 0.900.0086.9 original Carraro! O alegere care te va avantaja din toate punctele de vedere. Piesa se fabrica in Japonia cu respectarea tuturor standardelor de calitate. Atentia detaliilor in prelucrarea acestei componente duc la cresterea eficientei acesteia in timpul lucrului cu utilajul.

Iti sugeram sa montezi rulmentii in preche pentru a te asigura ca pinionul de atac va functiona corect. Iar simeringul de etansare la locul de intrare al pinionului de atac trebuie si el schimbat tot acum. Reparatia va fi de lunga durata daca tii cont de aceste lucruri. Personalul nostru este aici sa iti ofere indrumarea necesara, in urma careia sa fii sigur ca ai luat decizia potrivita. Daca doresti sa comanzi, o poti face in trei moduri: direct pe site-ul nostru, prin telefon sau e-mail.

Rulment Deutz Fahr 0.900.0086.9 - o productie realizata in Japonia!

Rulmentul cu role conice este proiectat astfel incat atat inelele, cat si rolele au forma conica pentru a distribui sarcina radiala si axiala uniform. Unghiul axelor dintre rola si rulment determina raportul sarcinilor intr-un rulment cu role conice. Cu cat unghiul este mai mare, cu atat poate suporta o sarcina axiala mai mare. Deseori sunt montati in pereche, deoarece suporta mai bine sarcinile radiale decat pe un singur rand.

Contacteaza-ne! Te intampinam cu sfaturi bune!

Alegand sa apelezi la compania noastra, vei avea parte de consultanta gratuita! Iti putem fi de folos si daca doresti sa programezi montajul piesei la unul din mecanicii disponibili din zona ta. Eventual vom dezvolta un parteneriat, mentenanta utilajelor nu iti va mai da batai de cap si nu-ti vei mai face probleme si nervi la fiecare avarie care apare vrei nu vrei.

Acest rulment Deutz Fahr 0.900.0086.9 are 6 luni la dispozitie sa fie schimbat daca exista defecte de fabricatie. Noi garantam ca acest lucru nu se poate intampla daca respecti indicatiile de montaj. Piesa a fost testata de catre producatori tocmai pentru a rezista.

Acest rulment Deutz Fahr 0.900.0086.9 se livreaza in aproximativ 24 de ore. Coletul poate fi verificat la primire. Ai posibilitatea sa platesti ramburs. Contacteaza-ne si iti vom da toate detaliile de care ai nevoie!

Un montaj executat profesionist este una din conditiile care asigura viata lunga a piesei comandate. Apeleaza la profesionisti sau ne poti solicita echipa de service mobila. Important este ca utilajul tau sa se intoarca “sanatos” la treaba!

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm

Dimensiuni rulment:

Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura