Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa electrica de alimentare excavator Caterpillar 318D2L

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar 318D2L
Cod produs
4XFD3829-C-RA
Out Of stock
Descriere
Pompa electrica de alimentare pentru excavator Caterpillar 318D2L reprezinta cea mai buna alternativa a originalului, fiind o productie europeana.

Aceasta suporta multiple solicitari deoarece este fabricata din materiale rezistente, si poate asigura un debit de pana la 140 de litri/ora.

Comercializarea ei se realizeaza la un pret de importator direct, avand inclus cartusul filtrant (filtrul din interior).

In depozitul nostru din Bucuresti vei gasi un stoc permanent disponibil, de unde poti ridica piesa impreuna cu garantia valabila un an de zile.

Daca ai nevoie sa livram coletul in alta localitate trimite-ne datele necesare si vei beneficia de piesa a doua zi dupa plasarea comenzii. Curierul va astepta verificarea coletului inainte de achitarea rambursului daca doresti sa te asiguri de calitatea promisa.

Mecanicii nostri te pot ajuta la montarea piesei si pot interveni rapid in cazul unor probleme tehnice. Contacteaza-ne acum daca doresti sa te punem in legatura cu ei sau ai nevoie de mai multe detalii despre piesele noastre.
• Asigura un debit de 140 litri/ora
• Este fabricata in UE
• Cartusul filtrant (filtrul din interior) este inclus in livrare.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura