Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering Haulotte 2326005330

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Haulotte 2326005330
Cod produs
RKBZ32GP-M-BT
Out Of stock
Descriere
Fie ca ai nevoie de o singura piesa de schimb sau de mai multe, de aici nu vei pleca niciodata dezamagit! Suntem cei mai buni din domeniu si asta se vede acolo unde conteaza: calitate si pret. Pentru ca utilajul tau sa functioneze ca la carte, acesta va avea nevoie de cele mai bune componente de pe piata. Noi venim in ajutorul tau si iti recomandam componente exceptionale la un pret rentabil, precum un simering Haulotte 2326005330 - acum in oferta noastra curenta.

Fiecare produs ce ajunge pe rafturile depozitului nostru este evaluat personal de catre echipa noastra de specialisti, care se asigura ca piesele sunt impecabile in ceea ce priveste calitatea si durabilitatea lor. Totodata, raportul calitate-pret pe care il vei gasi in magazinul nostru este unul echilibrat - portofelul tau nu va ramane niciodata gol cand alegi sa achizitionezi piese de la noi!

Nu mai pierde timp cautand in alta parte! Iti oferim acest simering Haulotte 2326005330 imediat - un produs original Carraro, fabricat in Italia, la cele mai inalte standarde de calitate. Plaseaza comanda ta aici!
Produsul propus de noi este o piesa originala, de incredere. Rolul simeringului este de a etansa carcasa puntii la locul de strapungere al pinionului de atac. Iti asigura cea mai buna protectie impotriva prafului si impuritatilor din mediul exterior si impiedica scurgerea uleiului. Pretul avantajos si durabilitatea ridicata recomanda produsul ca fiind alegerea ideala pentru utilajul tau. Acest simering de la Carraro are un profil special. Noi recomandam numai folosirea simeringurilor originale, pentru a evita eventualele nepotriviri intre utilaj si piesele echivalente.

Nu te stresa degeba! Noi gasim intodeauna un plan de actiune imbatabil si componenta de care ai nevoie.
Este usor sa te simti deznadajduit cand defectiunile isi fac aparitia! Dar fii pe pace, fiindca noi gasim intotdeauna solutia perfecta si piesele de schimb compatibile cu utilajul tau! Ia legatura cu noi asa cum preferi tu: online, prin e-mail sau telefonic. Suntem pregatiti sa te ajutam numaidecat: avem ani de experienta in spate si un depozit foarte bine aprovizionat. Nu uita un singur aspect: consultanta tehnica oferita aici este complet gratuita! Ce mai astepti? Hai sa ne cunosti si te vei bucura de o experienta tehnica convenabila!

Fiindca stim cat de important este sa investesti banii intr-o componenta fiabila, in coletul ce va ajunge la tine vei avea incluse, pe langa acest simering Haulotte 2326005330 comandat,  factura si certificatul de garantie. Timp de 6 luni ai acoperire pentru eventualele defecte din fabrica.

Nu iti place sa astepti? Te intelegem perfect! Produsul comandat va ajunge la tine cat mai repede - indiferent de coltul de tara in care te afli. Timpul de livrare aproximativ este de o zi lucratoare. Plata se face la livrare (ramburs), cand poti verifica si continutul pachetului, in prezenta curierului.

Preferi sa ridici acest simering Haulotte 2326005330 personal? Te asteptam atunci sa treci pe la sediul nostru din apropiere de Bucuresti, in orice zi lucratoare!

Tocmai ce ai ales sa achizitionezi o piesa fiabila. Nu ti-ar placea sa o si montezi perfect pe utilaj? Astfel, vei avea certitudinea ca piesa va avea o durata de viata lunga si ca echipamentul tau functioneaza in parametrii normali. Atelierul nostru mobil se poate deplasa la punctul de lucru al echipamentului tau. Mecanicii nostri iti vor monta simeringul si pot efectua reparatiile necesare. Daca esti interesat de acest serviciu, te rugam sa ii contactezi pe colegii nostri din departamentul tehnic!

Specificatii tehnice

Produsul, prezentat in imagini, este fabricat din cauciuc fluor carbon (FPM) ce rezista indelung coroziunii si temperaturilor crescute. Simeringul are urmatoarele dimensiuni:

- Diametru interior: 65mm
- Diametru exterior: 92mm
- Inaltime la interior: 15mm
- Inaltime la exterior: 10mm.

Codul produsului este: RKBZ32GP-M-BT
Trimite mesaj
Din Gura in Gura