Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering butuc Haulotte RFHPR047702

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Haulotte RFHPR047702
Cod produs
LCZD1WGI-M-IA
Out Of stock
Descriere
Gasesti acum simering butuc Haulotte RFHPR047702 in oferta noastra! Iar pretul foarte avantajos te va uimi! Produsul nou este original Carraro si te asteapta pe rafturile depozitului nostru! Principalul avantaj al acestui produs il reprezinta calitatea extraordinara! Fabricat din NBR Cauciuc Nitril Butadin, invelit intr-o carcasa metalica de inalta rezistenta, faci o reparatie pe cinste! Simeringul etanseaza butucul la prinderea sa de fuzeta.

Nu esti sigur de compatibilitatea pieselor care te intereseaza cu utilajul? Apeleaza cu incredere la unul dintre consilierii nostri tehnici si afla toate informatiile de care ai nevoie! Suna-ne acum pentru a primi o oferta personalizata! Miile de piese de schimb te asteapta in depozitul nostru! Toate sunt de o calitate exceptionala si vor creste valoarea si performanta utilajului tau! Este foarte simplu sa intri in contact cu noi, ne suni si stai de vorba cat vrei tu cu un asistent tehnic!

Simering butuc Haulotte RFHPR047702 - un element extrem de necesar!

Rolul simeringului este cat se poate de simplu, dar extrem de necesar sau, mai bine zis, vital! Cum altfel, avand in vedere ca protejeaza grupul reductor ferindu-l de posibile defectiuni mult mai costisitoare? Simeringul apara de tot ceea ce ar putea patrunde din mediul exterior! Contribuie extrem de mult la sanatatea angrenajului si, automat, la economiile tale! Face acest lucru intr-un mod eficient, prin felul in care creeaza o bariera in fata factorilor externi care pot patrunde in angrenaj.

Produsele de top sunt cartea noastra de vizita!

Apeleaza la serviciul gratuit de consultanta si bucura-te de o experienta personalizata. Consilierii nostri vor cauta piesa potrivita utilajului tau si o vei primi imediat. Daca situatia o impune, poti apela la service-ul nostru mobil, mecanicii nostri sunt pregatiti sa intervina oriunde si oricand. Promitem sa te impresionam si sa legam o prietenie frumoasa, poate chiar un parteneriat. Neplacerile trec mai repede cand ai prieteni de incredere alaturi.

Simering butuc Haulotte RFHPR047702 ramane in garantie timp de 6 luni de la momentul achizitiei. Certificatul de garantie si factura fiscala te rugam sa le pastrezi la loc sigur!

Livram acest simering butuc Haulotte RFHPR047702 comandat rapid in toate regiunile Romaniei, prin intermediul curieratului rapid. Plata se face ramburs si ai posibilitatea de a deschide si de a verifica continutul pachetului la primire, inainte de a achita. Pentru a ridica simeringul nou direct de la noi, te asteptam la sediul companiei.

Cauti un atelier specializat in reparatii utilaje, aproape de tine? Atelierul mobil al firmei se poate deplasa in localitatea in care se afla utilajul, unde poate efectua un montaj corespunzator al pieselor noi. Mecanicii nostri colaboratori pot verifica starea echipamentului si pot lua toate masurile pentru ca acesta sa devina functional cat mai curand. Pentru detalii, te rugam sa iei legatura cu departamentul nostru tehnic!

Specificatii tehnice

Dimensiuni:
150 x 180 x 14.5/ 16 mm
Material: NBR (cauciuc nitril butadin)
Trimite mesaj
Din Gura in Gura