Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru excavator O&K MH2.6

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
O&K MH2.6
Cod produs
8AYG1D4J-C-IA
Out Of stock
Descriere
Schimba pompa de motorina cu cel mai eficient model echivalent cu originalul! Pompa de alimentare excavator O&K MH2.6 se afla in depozitul nostru si se achizitioneaza la un pret accesibil. Locul de provenienta este Europa, iar producatorul a fabricat piesa din cele mai bune materiale, asigurandu-i astfel eficienta si rezistenta necesara unei durate lungi de exploatare. Vei observa rapid o imbunatatire in felul in care va rula excavatorul. Si inca ceva, ai un o-ring gratuit in pachet, el va etansa pompa de blocul motor.

Plaseaza o comanda acum foarte simplu, direct pe site-ul firmei sau suni la numerele de telefon afisate. Dorim sa iti sustinem activitatea, de aceea iti oferim piese de calitate, consiliere tehnica gratuita si iti stam la dispozitie pentru orice problema ai de rezolvat la excavator sau la intreaga flota de utilaje! Contacteaza-ne acum pentru detalii suplimentare despre produse sau despre service-ul nostru mobil care poate sa intervina la locul tau de activitate oricand.

Pompa de alimentare excavator O&K MH2.6 - o afacere avantajoasa!

Nu porneste utilajul? Este ceea ce se numeste legea rautatii sau… poate o functionare defectuoasa a unei pompe de combustibil. Pompa de alimentare este o componenta a motorului care transfera lichid din rezervor la motor, il alimenteaza. Fara pompa de alimentare, care este un element principal, motorul nu poate functiona ca un intreg.

Consultanta gratuita si piese durabile doar la ACN Piese Utilaje!

Daca iti doresti vreun produs de la noi, nu primesti doar oferta si atat! Suntem printre putinii care ofera consultanta gratuita pentru ca tu sa ai parte de servicii de calitate si siguranta. Ne dorim sa fim partenerii tai si sa te ajutam cand lucrurile iti par complicate! Avem serviciu de mentenanta, ba chiar si service mobil. Cu noi nu ramai in pana, pentru ca nici noi nu suntem in pana de idei vreodata!

Garantia pentru pompa de alimentare pentru excavator O&K MH2.6 este valabila 1 an de zile, timp in care rezolvam rapid orice situatie neprevazuta. Sa pastrezi documentele care vor sosi alaturi de piesa.

Vino la sediul nostru sa ridici pompa de alimentare excavator O&K MH2.6 comandata sau trimite-ne datele locatiei tale. Serviciile de curierat iti pot aduce coletul in cel mai scurt timp, curierul asteptand rambursul, dupa ce tu verifici integritatea acestuia.

Doresti asistenta tehnica la montarea pompei? Nimic mai simplu! Noi iti punem la dispozitie atelierul mobil, mecanicii nostri colaboratori, care pot monta pompa sau efectua orice reparatie necesita echipamentul, la punctul de lucru al acestuia, intr-un interval de timp optim de la solicitare. Pentru orice informatii despre acest serviciu sau programare, te rugam sa iei legatura cu departamentul nostru tehnic!

Specificatii tehnice

Pompa are prinderea in 2 suruburi
Distanta dintre centrele gaurilor este de 45 mm
Lungimea levierului actionat de axul cu came este de 53 mm
Intrarea si iesirea sunt de 12 mm diametrul interior.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura