Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering Ingersoll Rand M974105

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Ingersoll Rand M974105 M97410.5
Cod produs
BMJP803D-M-BT
Out Of stock
Descriere
Fie ca ai nevoie de o singura piesa de schimb sau de mai multe, de aici nu vei pleca niciodata dezamagit! Suntem cei mai buni din domeniu si asta se vede acolo unde conteaza: calitate si pret. Pentru ca utilajul tau sa functioneze ca la carte, acesta va avea nevoie de cele mai bune componente de pe piata. Noi venim in ajutorul tau si iti recomandam componente exceptionale la un pret rentabil, precum acest simering Ingersoll Rand M974105 de la Carraro - acum in oferta noastra curenta!

Cum iti dai seama daca ai facut alegerea corecta? Fiecare componenta de schimb ce ajunge pe rafturile depozitului nostru este verificata cu atentie, pentru a ne asigura ca respecta cele mai inalte standarde din domeniu. Totodata, aici te vei bucura de un raport calitate-pret exceptional! O piesa de calitate nu trebuie sa iti goleasca portofelul, iar noi stim asta. Deoarece vrem sa iti oferim un suport real, aici vei gasi cele mai rentabile preturi de pe piata.

Simering Ingersoll Rand M974105 - un produs de incredere, menit sa tina la departare impuritatile si praful. Comanda-l aici!
Simeringul etanseaza carcasa puntii la locul de strapungere al pinionului de atac. Asigura cea mai buna protectie impotriva prafului. Rezistenta crescuta a piesei si pretul foarte bun recomanda produsul ca fiind alegerea ideala pentru utilajul tau. Un asemenea simering de la Ingersoll Rand are un profil special, de aceea recomandam doar folosirea simeringurilor originale, pentru a evita eventualele neconcordante intre utilaj si piesele echivalente. Este fabricat, cu responsabilitate, dintr-un cauciuc fluor carbon (FPM) ce rezista indelung temperaturilor crescute si coroziunii. Totodata, este o piesa originala, in care iti poti pune increderea!

Ai nevoie de ajutor? Nu ezita sa ne contactezi daca intampini dificultati!
Inainte de a plasa o comanda, poti verifica si compatibilitatea pieselor care te intereseaza, cu utilajul. Consilierii tehnici ai firmei sunt la dispozitia ta, daca ai intrebari despre produsele si serviciile pe care ti le oferim. Beneficiezi de consultanta gratuita la alegerea componentelor de care ai nevoie!

Stim ca vrei sa faci alegerea corecta. De aceea vei regasi in pachetul primit, pe langa acest simering Ingersoll Rand M974105 comandat, factura si certificatul de garantie aferent (valabil 6 luni). Bucura-te din plin de componenta noua, fara nicio grija!

Livram un asemenea simering Ingersoll Rand M974105 comandat in cel mai scurt timp, in toate zonele Romaniei, prin intermediul curieratului rapid! Modalitatea de plata este ramburs si ai optiunea de a deschide si de a verifica ce contine coletul la primire, inainte de a-l achita. Sau te asteptam la sediul firmei din apropiere de Bucuresti, pentru a intra direct in posesia piesei dorite.

Cauti un service specializat, aproape de tine, unde sa poti monta cu usurinta simeringul? Atelierul mobil al firmei poate efectua lucrarea in localitatea in care se afla utilajul. Mecanicii nostri colaboratori pot remedia eficient si rapid toate defectiunile echipamentului, intr-un interval de timp optim de la solicitare. Pentru mai multe informatii despre acest serviciu, nu ezita sa contactezi departamentul nostru tehnic!

Specificatii tehnice

- Diametru interior: 65mm
- Diametru exterior: 92mm
- Inaltime la interior: 15mm
- Inaltime la exterior: 10mm.

Codul produsului este: BMJP803D-M-BT
Trimite mesaj
Din Gura in Gura