Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Simering butuc pentru tractor Deutz Fahr Agrotron K430

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro
Cod produs
PBYEKM7V-A-CD
Out Of stock
Descriere
Daca vrei sa simti ca ai controlul utilajului tau, atunci incearca sa ai controlul tuturor elementelor pe care i le oferi. In primul rand, asigura-te ca achizitionezi piese de schimb de calitate si in conformitate cu functionarea lui personalizata! Acest simering butuc Deutz Fahr Agrotron K430 vine ca o recomandare sigura pentru tine, daca ai de facut reparatii la sistemul de transmisie finala!. Elementul acesta este responsabil cu sanatatea grupului reductor, pe o perioada foarte indelungata! Este conceput in cadrul atelierelor Original Carraro si promite sa reziste la exploatare intensa, de durata!

Depozitul nostru este pe mana unei echipe de top. Angajatii nostri sunt pregatiti sa raspunda in mod concis intrebarilor tale. Alaturi de noi iti poti clarifica o serie de lucruri pe care ar trebui sa le faci pentru intretinerea personalizata a utilajului pe care il conduci. Aceste actiuni iti vor creste eficienta, iar utilajul tau va beneficia de un plus de forta. Zilele intense de munca nu vor mai fi intrerupte din cauza defectiunilor, iar afacerea ta poate sa prospere! Nu ezita nicio clipa sa ne apelezi pentru a discuta toate aceste aspecte, atat de folositoare activitatii pe care o intreprinzi!

Simering butuc Deutz Fahr Agrotron K430 este intruchiparea performantei!

Oare ce face un simering? Etansa grupul reductor. Sigileaza. Pastreaza lubrifiantul in interior, ferindu-l de impuritati si umezeala. Protejeaza angrenajul de uzura prematura asigurandu-i o functionare optima. Piesa e realizata din NBR Cauciuc Nitril Butadin si are o carcasa metalica exterioara. Rezista la temperaturi ridicate si la un grad mare de toxicitate.

Povestea succesului incepe cu produse si servicii de inalta calitate!

Daca piesele de schimb nu sunt de calitate, exista sanse mari ca utilajul tau sa tot stea pe tusa. Daca nu esti indrumat de oameni competenti, probabilitatea de a lua o decizie neinspirata este ridicata. Daca stii incotro sa te indrepti, poti rezolva cele de mai sus rapid! Apeleaza la serviciul nostru gratuit de consultanta! Astfel te vei asigura ca vei procura piese compatibile si calitative, iar informatiile pe care le vei primi vor fi valoroase si obiective!

Stim ca iti plac certitudinile. De aceea, iti oferim acest simering butuc pentru tractor Deutz Fahr Agrotron K430 cu un certificat de garantie valabil 6 luni. Astfel ai certitudinea ca scapi de batai de cap!

Suntem consienti cat de mult conteaza utilajul tau in munca pe care o depui. Asadar, facem cum facem si trimitem acest simering butuc Deutz Fahr Agrotron K430 in 24 de ore, oriunde in tara. Site-ul nostru este plin de doctorii pentru utilajul tau!

Iti recomandam sa nu te lasi pe tanjeala cand vine vorba de montaj. Stim ca deja te vezi cu sacii in caruta, dar inca e nevoie de atentia ta maxima. Un montaj gresit iti poate ruina investitia. Asa ca alege sa apelezi doar la serviciile atelierelor de specialitate!

Specificatii tehnice:

180 mm diametru exterior
150 mm diametru interior
14.5/16 mm inaltime
Trimite mesaj
Din Gura in Gura