Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc pentru tractor Deutz Fahr Agrotron K430

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Deutz Fahr Agrotron K430
Cod produs
JF0S57K6-A-AT
Out Of stock
Descriere
Pare delicat ca o bijuterie, insa este atat de rezistent! Mergi la sigur cu acest rulment butuc Deutz Fahr Agrotron K430 fabricat de Carraro cu maxima precizie si atentie la detalii! Reface echilibrul in sistemul de transmisie si isi face treaba ca la carte chiar si in cele mai dificile conditii de exploatare. Grija ta va fi sa ii oferi o lubrifiere optima, si atunci te vei bucura de el mult timp de-acum incolo!

Vei gasi la noi orice piesa de care ai nevoie pentru a-ti insanatosi utilajul. Iar calitatea lor este ireprosabila, te vei convinge oricare ar fi alegerea ta. Daca ai nevoie de indrumare pentru alegerea componentelor adecvate remedierii defectiunii pe care o intampini, expertii nostri au mereu timp pentru tine si iti vor limpezi orice neclaritate. Suna-ne! Ai o multime de avantaje alaturi de noi!

Rulment butuc Deutz Fahr Agrotron K430 - iti asigura maxima eficienta!
Componente indispensabile in sistemul de transmisie, rulmentii asigura transferul de greutate al utilajului catre roti si permit invartirea rotilor in fata sau in spate, chiar si la viteze mari. Rulmentul acesta are un design inovator care minimizeaza frecarea la imbinarea dintre roata si axul utilajului tau, pentru o protectie sporita a componentelor si un plus de siguranta. Lubrifierea este esentiala pentru functionarea optima a rulmentilor, care au de-a face cu sarcini dificile adesea. Nu uita sa-l lubrifiezi din cand in cand si te vei bucura din plin de performantele noului rulment.

Avem grija sa scapi de griji!
Oricat de priceput ai fi intr-ale utilajelor, o parere in plus nu strica niciodata. La noi gasesti mai mult decat piese de schimb pentru utilaje, echipa noastra de specialisti este mereu gata sa-ti sara in ajutor cand intampini dificultati tehnice sau cand nu stii ce piese s-ar potrivi masinariei tale. Cu un simplu apel telefonic impusti mai multi iepuri dintr-o lovitura - obtii solutii pentru problemele curente, dar si sfaturi pentru intretinerea pe termen lung a utilajelor tale. Contacteaza-ne!

Garantie
Investitia ta este sigura! Acest rulment butuc pentru tractor Deutz Fahr Agrotron K430 vine la pachet cu o garantie de 6 luni pentru eventualele defecte de fabricatie. Putin probabil sa fie nevoie de ele, dar pentru orice eventualitate, vei regasi documentele aferente in interiorul coletului.

Livrare
Pretuim timpul si punem accent pe promptitudine, asa ca nu-ti fa griji, acest rulment butuc Deutz Fahr Agrotron K430 porneste catre tine imediat ce plasezi comanda online sau telefonic si il vei primi super rapid, prin curier. Daca esti prin apropiere, ai si posibilitatea de a ridica personal coletul de la sediul nostru de langa Capitala.

Montaj
Oricat de calitativa ar fi piesa, nu neglija importanta montajului. Daca vrei sa te bucuri de cele mai bune rezultate, este necesar ca montajul sa fie efectuat corespunzator. Altfel, exista riscul ca piesa sa nu-si faca treaba asa cum ar trebui sau chiar sa fie compromisa. Si te mai poti trezi si cu alte surprize neplacute. Atunci cand inlocuiesti un rulment, ideal ar fi sa ii inlocuiesti si perechea. Si, daca tot esti la capitolul asta, te sfatuim sa refaci etanseitatea ansamblului, inlocuind si simeringul de butuc. Daca ai nevoie de un mecanic de incredere, trebuie doar sa ne spui!

Specificatii tehnice
109,54 x 158.75 x 23.02 mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura