Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Kit diferential Kramer 1000108480

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Kramer 1000108480
Cod produs
0ALHOS3M-M
Out Of stock
Descriere
Kit diferential Kramer 1000108480 nou, original Carraro, este disponibil pe baza de comanda. Poti plasa o comanda pentru grupul diferential cu usurinta, daca ne apelezi la numerele de telefon afisate sau prin completarea formularului de pe site.

Recomandam sa efectuezi montarea kitului intr-un service specializat.

Setul diferential de origine va asigura buna functionare a utilajului, pentru o vreme indelungata. Un kit diferential necorespunzator poate duce la imobilizarea echipamentului.

Inainte de a plasa comanda, poti verifica compatibilitatea kitului cu utilajul, cu ajutorul unuia dintre consultantii tehnici ai firmei.
Iti oferim consiliere gratuita la alegerea pieselor de care ai nevoie.

Kitul diferential contine:

Kitul diferential contine:

- Bolt diferential
- Siguranta
- 4 pinioane
- 2 saibe de cupru
- 2 saibe cu dantura exterioara

Gasesti acum produsul in oferta noastra la un pret promotional.

Kitul diferential beneficiaza de o garantie valabila 6 luni, de la data achizitiei.

Livram acest kit diferential Kramer 1000108480 pe care l-ai comandat in toate regiunile Romaniei, in cel mai scurt timp, prin intermediul curieratului rapid. Modalitatea de plata este ramburs si ai posibilitatea de a deschide si de a verifica continutul coletului la primire, inainte de a achita. Daca optezi pentru ridicarea pachetului de la sediul firmei, te asteptam pe la noi in orice zi lucratoare.

Cauti un atelier specializat, aproape de tine, unde sa poti monta cu usurinta kitul diferential?
Venim in sprijinul tau cu serviciul de asistenta tehnica mobila al firmei - mecanicii nostri colaboratori pot efectua reparatia in localitatea in care se afla utilajul, intr-un interval de timp optim de la solicitare. Echipa de mecanici alocata tie poate constata toate defectiunile echipamentului si poate lua toate masurile pentru ca acesta sa devina functional cat mai curand. Pentru mai multe informatii, te rugam sa iei legatura cu departamentul tehnic al firmei!

Specificatii tehnice:

- Numar dinti pinioane: 12
- Numar dinti pinioane: 18

Codul produsului este 0ALHOS3M-M
Trimite mesaj
Din Gura in Gura