Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru miniincarcator Case 95XT

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 95XT
Cod produs
NHKRAPVE-C-IA
Out Of stock
Descriere
Este necesara o pompa de calitate pentru intretinerea corecta a motorului si mentinerea performantei din timpul lucrului. De aceea, iti oferim aceasta pompa de alimentare Case 95XT cu garnitura inclusa in pretul avantajos! Piesa este de provenienta europeana si este atent conceputa pentru inlocuirea originalului. Materialele folosite indeplinesc cerintele de calitate si rezistenta indelungata, iar oferta noastra este competitiva. Poti plasa o comanda acum foarte simplu, direct pe site-ul firmei sau daca vei suna la numerele de telefon afisate.

Miniincarcatorul este un utilaj care necesita ingrijire, nu te lasa influentat de acest “mini”! Ca e mini, ca e maxi, pompa de combustibil este indispensabila! Ca vrei, ca nu vrei, tot se uzeaza si e nevoie sa o schimbi pentru a nu aduce avarii iremediabile motorului. Investeste in piese bune, reparatii de calitate executate de profesionisti si nu uita de consumabile! La pompa de alimentare achizitionata, adauga si un filtru performant! Vei observa investitia in durata lunga de exploatare a acestei piese.

Pompa de alimentare Case 95XT - indeplineste toate cerintele de calitate!

Toate motoarele cu combustie interna se bazeaza pe un combustibil pentru a pune motorul in miscare. Acest combustibil este depozitat intr-un rezervor si pompa trimite combustibilul din rezervor catre motor. Pe scurt, asa functioneaza o pompa de alimentare cu combustibil. Nu te batem la cap cu informatii prea tehnice, dar retine sa ai grija la consumabilele folosite.

Nu sta pe ganduri si solicita consultanta gratuita!

Consultantii nostri iti stau la dispozitie mereu. Ii poti suna, le poti scrie, cum iti este tie mai confortabil. Te asteapta cu informatii tehnice si practice care te vor ajuta sa-ti intelegi nevoile si sa-ti continui activitatea in bune conditii. Ne caracterizeaza seriozitatea! Nu vom trata problema ta cu superficialitate, ci vom gasi solutia care ti se potriveste.

Daca sesizezi defecte din fabricatie, iti putem schimba rapid produsul fara alte costuri suplimentare, deoarece primesti garantie valabila 1 an de zile. Pompa de alimentare pentru miniincarcator Case 95XT are documentele nedcesare in colet!

Te poti prezenta la sediul firmei noastre pentru ridicarea personala a pachetului cu pompa de alimentare Case 95XT comandata. Daca doresti sa il livram in alta localitate, lasa-ne datele necesare si il vei avea a doua zi lucratoare. Rambursul il poti achita curierului dupa verificarea integritatii coletului si daca esti multumit de ceea ce ai primit.

Cauti un service specializat, aproape de tine, unde sa poti monta cu usurinta pompa? Mecanicii colaboratori ai firmei pot efectua reparatia in cel mai scurt timp de la solicitare, la punctul de lucru al echipamentului. Foloseste acest serviciu daca iti doresti un montaj de calitate al pieselor noi! Echipa de mecanici alocata tie poate verifica starea utilajului si poate lua toate masurile pentru ca acesta sa redevina functional cat mai repede. Pentru informatii despre acest serviciu, ia legatura cu unul dintre consultantii nostri tehnici.

Specificatii tehnice

Admisia este de ’’
Iesirea de M14x1.5.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura