Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru excavator Case WE210

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case WE210
Cod produs
G8ML0Q25-C-IA
Out Of stock
Descriere
In functie de cerintele tale, iti oferim piesele noastre de schimb la preturile cele mai bune! Pompa de alimentare excavator Case WE210 este un articol pe care ti-l recomandam atunci cand ai nevoie de aceasta schimbare. Facuta sa reziste cat mai mult timp la capacitatile sale maxime, pompa tine locul modelului original cu un succes deosebit. Este fabricata in Europa si noi comercializam in toata tara. Pretul de achizitie este un avantaj in plus pentru care o sugeram clientilor. Gratuit iti livram si un o-ring care te va ajuta sa faci o etansare perfecta intre pompa si blocul motor.

Poti plasa comanda direct pe site-ul firmei sau daca suni la unul dintre numerele de telefon. Consilierii tehnici ai firmei sunt la dispozitia ta daca ai intrebari cu privire la produs, serviciile oferite sau livrare. Iti asiguram gratuit consultanta tehnica si beneficiezi de oferte personalizate si solutii complete din partea noastra! Asta inseamna ca nu doar cumperi piese, ci poti sa le si montezi cu ajutorul mecanicilor nostri. Ba mai mult, ai putea apela la serviciile de mentenanta care te vor ajuta sa economisesti nu numai timp, dar si bani!

Pompa de alimentare excavator Case WE210 - un model realizat cu atentie la detalii!

Toate motoarele cu combustie interna se bazeaza pe un combustibil pentru a pune motorul in miscare. Acest combustibil este depozitat intr-un rezervor si pompa trimite combustibilul din rezervor catre motor. Pe scurt, asa functioneaza o pompa de alimentare cu combustibil. Nu te batem la cap cu informatii prea tehnice, dar retine sa ai grija la consumabilele folosite.

Contacteaza-ne cu incredere! Te scoatem din impas cu piesa potrivita!

Cere o oferta si vei fi incantat! Vrei si ajutor la montaj sau pentru reparatii? Rezolvam. Da-ne doar de veste! Consultantii nostri te vor indruma in identificarea problemei si alegerea piesei. Serviciul gratuit de consultanta este apreciat de catre toti clientii, motiv pentru care, de fiecare data cand ii “loveste” neprevazutul, stiu ca noi le vom restabili linistea si le vom repune pe roti utilajele.

Daca vei comanda piesa, vei avea parte gratuit de garnitura si vor veni insotite de un certificat de garantie. Acesta este valabil timp de 12 luni de zile. Documentele le vei regasi in colet alaturi de pompa de alimentare pentru excavator Case WE210 comandata.

Comanda acum pompa de alimentare excavator Case WE210 si o livram in orice localitate din tara, intr-un timp foarte scurt. Plata in acest caz se poate achita curierului la final, dupa verificarea coletului si pieselor comandate. Cand doresti sa le ridici personal de la depozitul nostru, te asteptam cu drag.

Daca ai nevoie de ajutor la montare sau pentru situatiile in care utilajul tau necesita interventia unor specialisti, poti solicita echipa noastra de service mobil. Mecanicii nostri colaboratori pot remedia sigur si rapid orice defectiune a echipamentului, la punctul de lucru al acestuia, ca sa redevina functional cat mai repede. Pentru detalii despre acest serviciu, te rugam sa iei legatura cu unul dintre consilierii nostri tehnici.

Specificatii tehnice

Pompa are prinderea in 2 suruburi
Distanta dintre centrele gaurilor este de 45 mm
Lungimea levierului actionat de axul cu came este de 53 mm
Intrarea si iesirea sunt de 12 mm diametrul interior.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura