Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot pentru buldoexcavator Fiat Hitachi B200

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Fiat Hitachi B200
Out Of stock
Descriere
Pivotul pentru buldoexcavatorul Fiat Hitachi B200 este un produs original, al carui raport excelent pret/ calitate il transforma in alegerea ideala pentru utilajul tau!

Atunci cand situatia impune schimbarea pivotilor vechi cu unii noi, recomandarea noastra este sa alegi intotdeauna piese originale, a caror rezistenta crescuta la uzura asigura buna functionare a buldoexcavatorului, pentru mai mult timp.

Piesa beneficiaza de o garantie valabila 1 an de zile, de la data achizitiei. Garantia ramane intacta in conditii de instalare corecta.

Daca doresti asistenta la montarea pivotului, iti punem la dispozitie una dintre echipele de service mobil ale firmei. Mecanicii nostri colaboratori pot efectua lucrarea la punctul de lucru al utilajului, intr-un interval de timp optim de la solicitare. Pentru detalii despre acest serviciu, te rugam sa contactezi departamentul nostru tehnic!

Pentru a creste performanta buldoexcavatorului, iti recomandam sa inlocuiesti si bucsa sferica odata cu pivotul. Ambele piese se afla in stoc.

Inainte de a comanda, poti verifica compatibilitatea pieselor care te intereseaza, cu utilajul, cu ajutorul unuia dintre consilierii nostri tehnici.

Livram pivotul oriunde pe teritoriul Romaniei, in cel mai scurt timp, prin intermediul curieratului rapid. Modalitatea de plata este ramburs si ai optiunea de a deschide si de a verifica pachetul la primire, inainte de a achita. Daca preferi sa ridici coletul direct de la sediul firmei, te asteptam in Bucuresti.

Codul produsului este: C746XUYB-M
Trimite mesaj
Din Gura in Gura