Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pivot pentru buldoexcavator Fiat Hitachi FB200

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Fiat Hitachi FB200
Out Of stock
Descriere
Gasesti acum in oferta noastra generoasa si foarte variata si acest pivot pentru buldoexcavator Fiat Hitachi FB200 - un reper nou, original Carraro.
Din perspectiva noastra, reprezinta cea mai buna optiune pentru utilajul tau, atunci cand situatia impune inlocuirea pivotilor vechi cu unii noi.

Raportul excelent pret/ calitate recomanda acest pivot Fiat Hitachi FB200 din oferta noastra!
Pentru a prelungi durata de exploatare, in conditii de siguranta, a utilajului, recomandarea noastra este sa schimbi si bucsa sferica odata cu pivotul. Ambele repere se afla in stoc.
Poti plasa comanda direct pe site-ul firmei sau daca suni la unul dintre numerele de telefon.
Inainte de a comanda, poti verifica compatibilitatea produselor care te intereseaza, cu utilajul, cu ajutorul unuia dintre consilierii nostri tehnici.

Consilierii firmei sunt la dispozitia ta daca ai nevoie de ajutor la alegerea componentelor potrivite pentru utilajul tau, asigurandu-ti consiliere tehnica gratuita!
Contacteaza-ne acum pentru o oferta personalizata! Telefonic sau completeaza formularul de pe site. Sau pe WhatsApp. Vei fi multumit!
Pentru ca prioritatea noastra este solutionarea rapida si eficienta a tuturor problemelor care tin de utilaj. Iar impreuna putem gasi rapid cea mai buna solutie pentru tine!

Garantia pivotului este valabila 12 luni de la data achizitiei, in conditii de instalare corecta.

Livram acest pivot Fiat Hitachi FB200 nou in toate regiunile tarii, in cel mai scurt timp, prin curierat rapid. Modalitatea de plata este ramburs si ai optiunea de a deschide si de a verifica pachetul la primire, inainte de a achita.
Pentru a ridica piesa comandata direct de la sediul firmei, te asteptam in Bucuresti.

Ai nevoie de asistenta la montarea piesei?
Atelierul mobil al firmei poate efectua lucrarea la punctul de lucru al buldoexcavatorului. Mecanicii nostri colaboratori pot verifica starea in care se afla utilajul si pot lua masurile pentru ca acesta sa devina functional cat mai curand.
Pentru o remediere rapida si de durata a tuturor problemelor care tin de buldoexcavator, foloseste cu incredere serviciul nostru de asistenta tehnica mobila!

Specificatii tehnice
- distanta dintre centrele gaurilor: 72mm, 62mm
- diametru bucsa: 35mm
- diametru saiba: 56mm
- inaltime: 62mm

Codul produsului este: 7VO20C6R-M
Trimite mesaj
Din Gura in Gura