Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de ulei pentru incarcator telescopic JCB TM200

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB TM200
Cod produs
79CTOVU1-C-IA
Out Of stock
Descriere
Pentru o buna functionare a utilajului, iti recomandam sa achizitionezi doar piese de schimb de calitate, care asigura o durata mare de exploatare. Mii de astfel de piese regasesti pe site-ul nostru, inclusiv pompa de ulei JCB TM200 care iti ofera eficienta sporita. Piesa pe care ti-o recomandam iti asigura siguranta in lucru, fiind un articol ce a fost fabricat cu materiale de calitate. Producatorul european a fabricat aceasta piesa pentru a inlocui modelul original, astfel incat sa asigure o compatibilitate desavarsita cu incarcatorul tau telescopic.

Comanda acum, fiind cel mai bun pret pe care il poti gasi, iar noi iti livram pompa de ulei in cel mai scurt timp. Te sfatuim sa apelezi la profesionisti cand va trebui sa montezi piesa pe echipament. O montare corecta, folosirea consumabilelor potrivite si de calitate si verificarile constante pe care le faci utilajului ii vor spori rezistenta in timp! Te invitam sa faci o montare profesionista cu ajutorul mecanicilor nostri de la ACN Piese Utilaje!

Pompa de ulei JCB TM200 - componenta care nu te poate lasa indiferent!

Cele mai importante lucruri pe care sa le ai in vedere pentru a nu avea pompa de ulei defecta sunt la indemana ta. Efectueaza schimburile de ulei in termenele stabilite de producator. Schimba filtrele de cate ori este cazul si foloseste unele de calitate. Utilizeaza uleiuri corespunzatoare si de calitate. Verifica periodic uleiul cu joja pentru a vedea in ce stadiu se afla uleiul, atat din punct de vedere al nivelului, cat si al calitatii. Un ulei negru trebuie schimbat pentru ca va duce la cresterea uzurii.

Serviciul gratuit de consultanta este la indemana ta!

Nimeni nu se naste perfect si nimeni nu le stie pe toate, dar fiecare este bun in ceea ce face! Tu stii tot ce poate utilajul tau sa faca pentru tine, iar noi stim ce sa-i oferim ca sa te bazezi pe el. Consultanta gratuita este unul dintre plusurile ACN Piese Utilaje. Echipa noastra de experti isi sprijina mereu clientii. Ne poti scrie pe site sau, si mai simplu, suna-ne!

Comanda acum pompa de ulei JCB TM200 si vei beneficia de ea in cel mai scurt timp, avand si siguranta ca o vei primi in stare perfecta, deoarece poti deschide coletul inainte de a plati rambursul curierului. Daca preferi, poti ridica pompa comandata si de la sediul firmei.

Doresti asistenta tehnica la montarea pompei? Nimic mai simplu! Noi iti punem la dispozitie atelierul mobil, mecanicii nostri colaboratori de pe intreg cuprinsul tarii, care pot monta pompa de ulei pentru incarcator telescopic JCB TM200 sau pot efectua orice reparatie necesita echipamentul, la punctul de lucru al acestuia, intr-un interval de timp optim de la solicitare. Ii poti solicita pentru reparatii complexe sau doar revizii periodice. Pentru orice informatii despre acest serviciu sau pentru o programare, te rugam sa iei legatura cu departamentul nostru tehnic!

Specificatii tehnice

Este antrenata printr-un pinion, impreuna cu distributia;  
Se monteaza direct pe blocul motor.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura