Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de ulei pentru incarcator telescopic JCB 520

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 520
Cod produs
14RDKHJB-C-IA
Out Of stock
Descriere
Iti recomandam increzatori aceasta pompa de ulei JCB 520 care poate inlocui modelul original fara nicio problema. Este fabricata din materiale de inalta calitate, iar pretul de achizitie te da pe spate. Produsul a fost realizat in Uniunea Europeana si a revolutionat piesele din categoria sa. Ai compatibilitate cu utilajul si eficienta maxima vreme indelungata! Nu uita ca si tu joci un rol esential in modul in care pompa de ulei isi va indeplini functia! Daca respecti regulile de intretinere, o vei avea in stare buna mult timp!

Incarcatoarele telescopice se numara printre cele mai versatile si performante utilaje pentru agricultura. Cu toate acestea, chiar si utilajele cele mai tari, indiferent de brand, pot suferi defectiuni, iar, pentru a le putea preveni sau observa, ai cam avea nevoie de o mentenanta personalizata si cuprinzatoare. Acest tip de serviciu il gasesti la ACN Piese Utilaje si iti poate aduce linistea de care aveai nevoie. Utilajele fac parte din activitatea ta zilnica, iar intretinerea lor corespunzatoare vor garanta buna desfasurare a ordinii de zi.

Pompa de ulei JCB 520 - iti lubrifiaza eficient motorul!

Pompa de ulei este cea mai importanta componenta mecanica prezenta si este esential ca motorul tau sa ramana sanatos. Pompa de ulei este piesa unui vehicul care are rolul de a alimenta cu ulei diferite parti ale motorului, aceasta fiind o parte importanta a sistemului de ungere a motorului. Sistemul de distributie poate fi considerat drept forta vitala a motorului. Este format din mai multe componente pentru care pompa trebuie sa asigure un flux corespunzator de ulei. O pompa avariata va face ca presiunea uleiului sa scada si utilajul nu va mai functiona in parametri optimi.

Consultanta gratuita de la experti in domeniu doar la ACN Piese Utilaje!

Ca sa te familiarizezi cu produsele noastre, apeleaza la consultantii nostri. Iti vor da o mana de ajutor si nu o vor face contra cost. Te vor ajuta sa cauti exact ce se potriveste utilajului tau, au pregatite oferte avantajoase pentru tine. Nu trebuie sa faci mare lucru, esti deja pe site, poti folosi numerele de telefon afisate sau poti sa completezi formularul si sa ne descrii problema cu care te confrunti.

Pompa de ulei JCB 520 poate fi livrata in orice localitate, intr-un timp foarte scurt. Coletul se poate deschide inainte de a se plati rambursul. De asemenea, daca este disponibila in oferta noastra, poate fi ridicata si de la punctul nostru de lucru de langa Bucuresti.

Acesta este ultimul pas pe care il mai ai de facut si apoi, iti vei putea continua activitatea. Ca sa fii total lipsit de griji si sa stii ca ai facut o treaba buna, apeleaza la service-uri autorizate si lasa profesionistii sa monteze corect pompa de ulei pentru incarcator telescopic JCB 520 comandata. Poti apela si la noi, te indrumam sau chiar venim si o montam pentru tine.

Specificatii tehnice

Este antrenata printr-un pinion, impreuna cu distributia;
Se monteaza direct pe blocul motor.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura