Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de ulei pentru incarcator telescopic JCB 535

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 535
Cod produs
NKC6R3SX-C-IA
Out Of stock
Descriere
Pompa de ulei JCB 535 isi indeplineste sarcinile cu eficienta, avand un succes deosebit printre alternativele originalului. Europa este locul de provenienta, iar producatorul a pus accent pe rezistenta materialelor folosite la fabricare. Vei achizitiona rapid un produs de calitate superioara pentru care vei plati foarte putin! Oferta noastra te asteapta la un apel distanta! Suna la unul dintre numerele de telefon afisate sau completeaza formularul de pe site pentru a comanda simplu si rapid piesa. Odata comandata, va ajunge la tine in circa 24 de ore!

Verifica semnele de uzura! Lubrifierea slaba si piesele uzate pun punct si cruce echipamentului. Varsta utilajului afecteaza si ea multe componente cheie. Este un factor important de monitorizat la orice echipament. In cazul in care descoperi piesele uzate, asigura-te ca efectuezi rapid inlocuirea acestora. Ghideaza-te dupa calitatea si originea componentelor si nu uita cat este de important sa folosesti consumabile bune si corespunzatoare. Pentru mai multe sfaturi practice, contacteaza echipa ACN!

Pompa de ulei JCB 535 - proiectata in Uniunea Europeana!

Pompa de ulei este un element esential in sistemul de lubrifiere al unui motor. Sarcina sa principala este de a crea presiune uleiului in sistemul de lubrifiere, facand posibila alimentarea cu ulei de motor catre partile mobile ale motorului cu ardere interna. Lubrifierea corecta permite reducerea frictiunii de la nivelul partilor componente ale motorului si, prin urmare, mentine o temperatura scazuta a acestuia. Atunci cand pompa incepe sa se defecteze, ea nu mai permite o lubrifiere corecta.

Contacteaza-ne! Te intampinam cu sfaturi bune!

Alegand sa apelezi la compania noastra, vei avea parte de consultanta gratuita! Iti putem fi de folos si daca doresti sa programezi montajul piesei la unul din mecanicii disponibili din zona ta. Eventual vom dezvolta un parteneriat, mentenanta utilajelor nu iti va mai da batai de cap si nu-ti vei mai face probleme si nervi la fiecare avarie care apare vrei nu vrei.

Comanda pompa de ulei JCB 535 si noi o livram in localitatea ta, in cel mai scurt timp. Plata ramburs o poti achita la final. O poti ridica si de la sediul nostru de langa Bucuresti.

Doresti asistenta tehnica la montarea pompei? Rezolvam! Noi iti punem la dispozitie atelierul mobil, mecanicii nostri colaboratori de pe intreg cuprinsul tarii care pot monta pompa de ulei pentru incarcator telescopic JCB 535 sau pot efectua orice reparatie necesita echipamentul, la punctul de lucru al acestuia, intr-un interval de timp optim de la solicitare. Ii poti solicita pentru reparatii complexe sau doar revizii periodice. Pentru orice informatii despre acest serviciu sau pentru o programare, te rugam sa iei legatura cu departamentul nostru tehnic!

Specificatii tehnice

Este antrenata printr-un pinion, impreuna cu distributia;
Se monteaza direct pe blocul motor.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura