Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de ulei pentru incarcator telescopic JCB TM270

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB TM270
Cod produs
B54G0TV2-C-IA
Out Of stock
Descriere
Daca ai nevoie de pompa de ulei JCB TM270 din imaginile alaturate, contacteaza acum pe unul dintre angajatii nostri. Poti plasa comanda si direct pe site-ul firmei. Pompa de ulei are o calitate deosebita si poti beneficia de eficienta acesteia la un pret foarte bun. Este un produs ce are avantajul de a putea fi folosit cu succes pentru inlocuirea modelului original, de aceea ti-l recomandam cu incredere. Piesa a fost creata in Uniunea Europeana si promite sa ajute la o functionare impecabila a utilajului. Dispune de calitatile necesare pentru o utilizare indelungata.

Suntem incantati sa iti oferim toate informatiile de care ai nevoie despre piesa sau serviciile oferite de firma noastra pentru a face alegerea potrivita! Contacteaza-ne si vei beneficia de consultanta tehnica gratuita la alegerea pieselor din partea personalului nostru tehnic! Daca iti doresti si un montaj de calitate, le poti cere sa-ti trimita service-ul mobil sau sa-ti faca legatura cu mecanicii nostri colaboratori din tara. Toate solutiile tehnice pentru echipamentul tau le gasesti la ACN Piese Utilaje! Ofertele noastre de pret sunt imbatabile!

Pompa de ulei JCB TM270 - trebuie musai sa o ai montata pe utilaj!

Componentele motorului sunt mecanice, miscarea relativa dintre acestea se realizeaza pe baza de frecare. De aceea, pentru reducerea fortei pe suprafata de contact se creeaza o pelicula de ulei cu rol de lubrifiant, dar si pentru a contribui la evacuarea caldurii. Pompa de ulei este parte a sistemului de ungere dintr-un motor termic impreuna cu rezervorul de ulei, filtrul de ulei si conductele. O lubrifiere incorecta va duce la cresterea rezistentei si la frictiuni la nivelul componentelor motorului, ducand la calarea motorului in timpul rularii.

Cere consultanta gratuita la ACN Piese Utilaje!

Contacteaza-ne direct pe site, poti sa ne trimiti un e-mail, poti sa ne suni, poti sa vii la noi… Poti sa iesi din impas si noi iti vom acorda tot sprijinul! Consultanti priceputi, oferte atractive, solutii de mentenanta, sfaturi legate de montaj… Vezi cate servicii faine iti punem la dispozitie? Nu avem niciun dubiu ca vom colabora minunat si vei realiza ca ai gasit in noi partenerul de care aveai nevoie.

Daca alegi sa iti livram pompa de ulei JCB TM270 cu serviciile de curierat in locul vizitei tale la sediul nostru din apropiere de Bucuresti, atunci poti plati rambursul la primirea coletului, dupa ce il verifici in prezenta curierului.

La cerere, putem monta pompa de ulei pentru incarcator telescopic JCB TM270 comandata. Chiar si pentru situatiile in care echipamentul tau necesita interventia unor specialisti, poti solicita echipa noastra de service mobil. Mecanicii nostri colaboratori pot remedia sigur si rapid orice defectiune a utilajului, la punctul de lucru al acestuia, ca sa redevina functional cat mai repede. Pentru detalii despre acest serviciu, te rugam sa iei legatura cu unul dintre consilierii nostri tehnici.

Specificatii tehnice

Este antrenata printr-un pinion, impreuna cu distributia;
Se monteaza direct pe blocul motor.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura