Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru incarcator telescopic JCB 520-40

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
JCB 520-40
Cod produs
SA0WM1YX-RE
Out Of stock
Descriere
La noi, vei gasi intotdeauna tot ceea ce ii lipseste utilajului tau! Reinnoim constant stocurile! Iti punem la vanzare si iti recomandam cu incredere o astfel de pompa alimentare JCB 520-40 din imagini. Este un produs de calitate, garantat de producator! De asemenea, pompa este turnata si asamblata in UE, cu garnituri de calitate, si este comercializata de noi la un pret foarte bun. Stocul pentru aceasta pompa este permanent disponibil!

Utilajul tau va fi incantat de aceasta pompa alimentare JCB 520-40 in structura sa!

Poti plasa o comanda acum foarte simplu, online sau daca vei suna la numerele de telefon afisate. Verifici compatibilitatea pieselor care te intereseaza cu utilajul tau daca apelezi cu incredere la unul dintre consilierii nostri tehnici, care iti poate acorda consultanta tehnica gratuita, detalii despre acest produs sau altele din oferta noastra. Suntem, in permanenta, conectati solicitarilor tale! Poti conta pe ajutorul nostru, oricand si oriunde!

Grija noastra pentru clienti este una aparte! Aceasta pompa de alimentare pentru incarcator telescopic JCB 520-40 are un certificat de garantie valabil 1 an. Acesta vizeaza posibilele defectiuni din fabrica!

Serviciul de curierat transporta aceasta pompa alimentare JCB 520-40 in timp util, oriunde ai nevoie. La livrare ai posibilitatea de a verifica coletul inainte de a achita rambursul. Astfel nu apare nici o nemultumire, iar colaborarea noastra va fi de durata. De asemenea, daca doresti sa achizitionezi piesa comandata personal, te asteptam la sediul nostru din apropiere de Bucuresti.

La cerere, putem oferi si asistenta tehnica in vederea constatarii defectiunilor sau a remedierii acestora pentru motorul utilajului tau, in atelier fix sau la punctul de lucru al utilajului. Pentru remedierea sigura si rapida a defectiunilor cu care te confrunti, foloseste cu incredere acest serviciu. Nu ezita si cere detalii de la unul dintre consultantii tehnici ai firmei!

Specificatii tehncie
Pompa de motorina din imagini este actionata mecanic, cu membrane, si are prinderea in 4 suruburi, avand distanta intre ele de 43mm si 14mm.

Oringul se livreaza impreuna cu pompa. Acesta este fabricat dintr-un cauciuc moale si se modeleaza usor pe conturul pompei, eliminand dificultatile provocate de oringul clasic, greu de montat, in special pe vreme rece.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura