Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment grup conic punte spate Caterpillar TH417C

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar TH417C
Cod produs
JMQFZ1HT-IA
Out Of stock
Descriere
Avem grija sa nu ducem lipsa de niciun element esential de care are nevoie utilajul tau pentru o buna functionare. Asadar, in oferta noastra gasesti acest rulment grup conic spate Caterpillar TH417C prezent de fiecare data! Este componenta de incredere care te poate scoate din pasa proasta prin care treci cu incarcatorul telescopic. Efectul acesta il au toate componentele create de catre brandul renumit Carraro! Eficienta sa este incredibila, la fel si rezistenta. El se fabrica in Japonia.

Poti sa faci un montaj extraordinar de bun daca urmezi urmatoarele indicatii. Propice este sa schimbi rulmentii in pereche. Actiunea aceasta va avantaja miscarea de rotatie a pinionului de atac. In timpul miscarii de rotatie nu va exista urma de excentricitate fata de axa. Sa inlocuiesti chiar acum si simeringul. Daca este nou, atunci el poate etansa optim locul de intrare al pinionului de atac in puntea din spate. Ajutorul nostru ar putea fi ceea ce ai nevoie! Contacteaza-ne si mecanicii pleaca spre tine!

Rulment grup conic spate Caterpillar TH417C - oferta de pret competitiva!

Daca lubrifierea rulmentilor nu este optima, atunci ar putea aparea diferite probleme. De cele mai multe ori, aceste deteriorari pot fi observate destul de usor. Metalul are o culoare diferita si apar semne de microsudura. Rulmentul este uzat complet sau/si se blocheaza total. O alta problema cu care se confrunta aceste piese este legata de particulele straine de praf, de murdarie sau de resturi metalice. Acestea pot intrerupe pelicula de lubrifiant ducand la contaminarea rulmentilor.

Consultanta gratuita de la experti in domeniu doar la noi!

Ca sa te familiarizezi cu produsele noastre, apeleaza la consultantii nostri. Iti vor da o mana de ajutor si nu o vor face contra cost. Te vor ajuta sa cauti exact ce se potriveste utilajului tau, au pregatite oferte avantajoase pentru tine. Nu trebuie sa faci mare lucru, esti deja pe site, poti folosi numerele de telefon afisate sau poti sa completezi formularul si sa ne descrii problema cu care te confrunti.

Acest rulment grup conic punte spate pentru incarcator telescopic Caterpillar TH417C vine insotit de factura si de un certificat de garantie cu valabilitatea de 6 luni de la data achizitionarii.

Livram acest rulment grup conic spate Caterpillar TH417C in cel mai scurt timp, in toate regiunile tarii, prin intermediul serviciului de curierat rapid. Modalitatea de plata este ramburs si ai posibilitatea sa deschizi pachetul primit, inainte de a face plata. Pentru a ridica produsul direct de la sediul firmei, te asteptam pe la noi.

Are cine sa te ajute la montaj? Daca nu, noi iti punem la dispozitie personal specializat pentru repararea oricarei defectiuni aparute la puntea utilajului tau. Dispunem de un atelier mobil care poate monta piesa in localitatea in care se afla utilajul tau. Departamentul nostru tehnic iti poate oferi informatii suplimentare despre acest serviciu.

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm

Dimensiuni rulment:

Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura