Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment grup conic punte spate Caterpillar TH336C

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar TH336C
Cod produs
C8KG5V9S-IA
Out Of stock
Descriere
Rulment grup conic spate Caterpillar TH336C - sanatate multa elementelor tale de transmisie! Iata ce urare iti face acest rulment! Este cel mai bun sa-ti vindece problemele incarcatorului telescopic. O placere va fi sa vezi ca ai luat piesa care rezista bine in timp si creste randamentul utilajului tau! Este componenta originala Carraro ce isi permite sa o faca pe doctorul! Este eficienta, rezistenta, fiabila! Gata, te-am convins ca doar ea te va scoate cu utilajul la lumina. Sa o comanzi neaparat!

Iti putem oferi si o echipa de mecanici care sa faca un montaj reusit, ne poti contacta oricand pentru detalii. Sa stii ca ar fi mult mai indicat sa montezi rulmentii in pereche. Daca faci astfel, vei asigura buna functionare a pinionului de atac. Acesta nu trebuie sa prezinte excentricitate fata de axa in timpul miscarii de rotatie. Bineinteles, important este si simeringul. El trebuie inlocuit chiar acum. Va etansa puntea din spate la locul de intrare al pinionului de atac.

Rulment grup conic spate Caterpillar TH336C - piesa soseste in 24 de ore de la plasarea comenzii!

Daca lubrifierea rulmentilor nu este optima, atunci ar putea aparea diferite probleme. De cele mai multe ori, aceste deteriorari pot fi observate destul de usor. Metalul are o culoare diferita si apar semne de microsudura. Rulmentul este uzat complet sau/si se blocheaza total. O alta problema cu care se confrunta aceste piese este legata de particulele straine de praf, de murdarie sau de resturi metalice. Acestea pot intrerupe pelicula de lubrifiant ducand la contaminarea rulmentilor.

Cere consultanta gratuita si activitatea ta se va desfasura fara sincope!

Stim ca este treaba complicata mecanica asta. Nu e cazul sa disperi, te putem ajuta sa alegi ce este bine de facut pentru utilajul tau. Asta inseamna ca poti apela la serviciul gratuit de consultanta, ai posibilitatea sa-ti fie montata piesa de catre service-ul nostru mobil sau te putem ghida spre alte service-uri partenere. Ne ocupam si de mentenanta. Cu alte cuvinte, poti sa te linistesti!

Garantia in ceea ce priveste acest rulment grup conic punte spate pentru incarcator telescopic Caterpillar TH336C se acorda pentru o perioada de 6 luni si acopera eventualele defecte din fabricatie. Extrem de rar s-a intamplat sa apara probleme de acest fel.

Acest rulment grup conic punte spate pentru incarcator telescopic Caterpillar TH336C va pleca spre tine imediat ce ai plasat comanda. Face cam o zi pe drum, indiferent de destinatie. Daca esti prin apropiere de sediul nostru, ai varianta sa il ridici chiar tu. Ne-ar bucura sa ii cunoastem personal pe clientii nostri si sa devenim prieteni, poate chiar parteneri.

Fii responsabil! Indiferent de piesa pe care trebuie sa o schimbi sau de reparatiile pe care le ai de facut la utilajul tau, este imperios sa fie executate de specialisti in domeniu. Este vorba de siguranta ta, de siguranta celor din jurul tau, dar si de buna functionare a echipamentului tau!

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm

Dimensiuni rulment:

Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura