Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment grup conic punte fata Caterpillar TH417C

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Caterpillar TH417C
Cod produs
VRJQ71CY-IA
Out Of stock
Descriere
Rulment grup conic fata Caterpillar TH417C - piesa minunata ce are un pret avantajos! Utilajul tau are nevoie de calitatile tehnice ale acestui rulment pentru a putea fi realmente performant. Piesa este realizata de catre Carraro. Productia efectiva are loc in Japonia. Te incurajam sa ceri oferta si sa aflii toate detaliile despre componenta. Indiferent de locatia ta din tara, ajunge la tine in circa 24 de ore din momentul plasarii comenzii.

Ai grija de utilajul tau daca iti doresti sa ai o afacere prospera. Opteaza pentru montarea simultana a rulmentilor. Inlocuindu-i in pereche, vei asigura o miscare corecta a pinionului de atac. Miscarea de rotatie a acestuia nu are voie sa prezinte excentricitate fata de axa. Cand inlocuiesti simeringul de etansare, ai grija sa fie unul bun. Doar in acest mod vei etansa puntea din fata a utilajului la locul de intrare al pinionului de atac. Se poate sa para complicat, dar daca ne chemi in ajutor, vom veni neintarziat. Echipa noastra de mecanici este cea mai buna!

Rulment grup conic fata Caterpillar TH417C - o alegere numai buna pentru utilajul tau!

Rulmentii cu role cilindrice se fixeaza intr-o cale de rulare. In momentul aplicarii sarcinii, inelul exterior o transmite catre role, iar aceasta o propaga spre inelul interior. Cei cu role cilindrice suporta o incarcare mai mare. Uzura apare cand acestia functioneaza dincolo de limitele nominale proiectate in ceea ce priveste sarcina, turatia sau temperatura. Lubrifierea acestor componente este foarte importanta!

Produsele de top sunt cartea noastra de vizita!

Apeleaza la serviciul gratuit de consultanta si bucura-te de o experienta personalizata. Consilierii nostri vor cauta piesa potrivita utilajului tau si o vei primi imediat. Daca situatia o impune, poti apela la service-ul nostru mobil, mecanicii nostri sunt pregatiti sa intervina oriunde si oricand. Promitem sa te impresionam si sa legam o prietenie frumoasa, poate chiar un parteneriat. Neplacerile trec mai repede cand ai prieteni de incredere alaturi.

Acest rulment grup conic punte fata pentru incarcator telescopic Caterpillar TH417C vine cu o garantie de 6 luni pentru eventuale defecte de fabricatie, se mai intampla, insa cu frecventa foarte rara. Pastreaza documentele care insotesc coletul cu piesa comandata.

Acest rulment grup conic fata Caterpillar TH417C va pleca spre tine imediat ce ai plasat comanda. Face cam o zi pe drum, indiferent de destinatie. Daca esti prin apropiere de sediul nostru, ai varianta sa il ridici chiar tu. Ne-ar bucura sa ii cunoastem personal pe clientii nostri si sa devenim prieteni, poate chiar parteneri.

Nu te pricepi la partea de montaj? Nu te ingrijora, poti sa ne ceri ajutorul! Iti facem legatura cu service-urile noastre partenere, iar, la nevoie, iti trimitem o echipa tehnica mobila. Orice varianta alegi, te sfatuim sa apelezi la profesionisti cand vine vorba de montaj, garantia nu acopera montajul executat de mantuiala.

Specificatii tehnice

Dimensiunile coliviei rulmentului sunt:

Diametru exterior 90mm
Diametru interior 67.5mm
Inaltime 17mm

Dimensiuni rulment:

Diametru interior 40mm
Diametru exterior 83mm
Inaltime 26mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura