Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa electrica alimentare New Holland LB90

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland LB90
Cod produs
BSZAC8XY-C-IA
Out Of stock
Descriere
Iti recomandam cu incredere pompa electrica alimentare New Holland LB90 deoarece prezinta avantaje multiple ce duc la o eficienta maxima in lucru. Fabricarea piesei in Europa la standarde inalte face ca aceasta sa detina merite deosebite in privinta calitatii, care este atestata de certificatul de garantie. Un alt avantaj major este pretul de principal importator si livrarea rapida in orice localitate din tara.

Munca ta este importanta si noi pretuim acest lucru. Stim ca un utilaj nefunctional inseamna pierderi financiare. Cere-ne consultanta gratuita si te ajutam sa-ti comanzi pompa potrivita echipamentului tau. Te intampinam cu oferte avantajoase si putem sa gasim solutii si in ceea ce priveste montajul. Utilajul tau va reveni bucuros sa-si termine treaba pe santier, iar tu nu vei avea decat de castigat.

Pompa electrica alimentare New Holland LB90 - pompa care iti alimenteaza utilajul!

Pompa are rolul de a absorbi benzina/motorina din rezervor si de a o trimite pe conductele de legatura catre motor. Pompele de combustibil au in apropierea lor si filtre de combustibil, care retin impuritatile din rezervor. Este indicat sa schimbi filtrele la o perioada de timp, asa te vei asigura ca pompa ta va functiona in parametri optimi.

Suntem la dispozitia ta pentru orice informatii suplimentare!

Cand ti-e lumea mai draga, se strica ceva, nu doar utilaje, e o lege nescrisa facuta sa ne dea batai de cap. Nu te putem ajuta in alte domenii, dar ce tine de utilaje este floare la ureche pentru noi. Specialisti avem, consultanta gratuita am bifat, servicii de mentenanta oferim, iar ca sa ne contactezi, trebuie sa ne suni sau sa ne scrii.

Pompa electrica de alimentare pentru buldoexcavator New Holland LB90 - nu primesti piesa si atat! Toate produsele noastre vin insotite de factura fiscala si certificatul de garantie. Pentru acest model de pompa, garantia este de 1 an de zile pentru posibile defecte de fabricatie.

Pompa electrica alimentare New Holland LB90 comandata poate fi achizitionata chiar de la depozitul nostru. Asiguram si livrarea rapida, in orice localitate din tara. La receptia coletului, poti alege varianta de a-l deschide inainte de a achita rambursul, deoarece asa vei avea garantia calitatii promise.

Daca ai nevoie de ajutor la montare sau pentru situatiile in care utilajul tau necesita interventia unor specialisti, poti solicita echipa noastra de service mobil. Mecanicii nostri colaboratori pot remedia sigur si rapid orice defectiune a echipamentului, pentru ca acesta sa redevina functional cat mai repede. Pentru detalii despre acest serviciu, te rugam sa iei legatura cu unul dintre consilierii nostri tehnici.

Specificatii tehnice

Functioneaza la 12V
Asigura un debit de 230 l/h
Presiunea la iesirea din pompa este de 0.69 bari
Oringul de montaj pe bateria filtrului se ofera alaturi de pompa.
Mufa are 3 pini.
Cu ajutorul unuia dintre consultantii nostri tehnici, poti verifica daca aceasta pompa se potriveste utilajului tau.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura