Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru motor Cummins ISBE4

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Cummins ISBE4
Cod produs
9D6EVZB3-RE
Out Of stock
Descriere
Intr-o gama larga si diversa de pompe de alimentare prezente in oferta noastra, regasiti si o astfel de pompa alimentare motor Cummins ISBE4 - o piesa de schimb de o calitate deosebita. Aceasta pompa este alegerea ideala, deoarece se fabrica in Europa, are eficienta garantata si un pret de achizitie foarte avantajos. De asemenea, designul nou al piesei ii ofera posibilitatea de a inlocui modelul original fara probleme.

Pompa alimentare motor Cummins ISBE4 - o alegi si te bucuri de mii de activitati duse la bun sfarsit cu brio!

Un alt avantaj al achizitionarii acestei piese il reprezinta adaugarea garniturii dintre blocul motor si pompa, gratuit, in colet. Puteti plasa o comanda imediat, direct pe site-ul firmei sau telefonic, la unul dintre consultantii nostri tehnici. Mai mult, ne puteti contacta telefonic sau prin e-mail pentru toate detaliile de care aveti nevoie, dar si pentru a solicita echipa noastra de service mobil. Veti beneficia de consultanta tehnica gratuita din partea personalului nostru calificat pentru a alege componentele care va intereseaza.

Suntem, in permanenta, conectati solicitarilor tale!

Fiecare piesa de schimb vine insotita de toate actele necesare! O astfel de pompa de alimentare pentru motor Cummins ISBE4 detine un certificat de garantie, valabil 12 luni. Acesta se concentreaza asupra posibilelor defectiuni din fabrica.

Comandati acum si a doua zi lucratoare produsul ajunge in localitatea indicata. Plata ramburs o puteti achita dupa verificarea coletului, pentru a avea siguranta ca piesa de schimb a ajuns in stare perfecta. De asemenea, daca timpul nu iti permite sa astepti, ne poti face o vizita la sediul nostru, din apropierea Bucurestiului.

Doriti asistenta tehnica la montarea pompei? Nimic mai simplu! Noi va punem la dispozitie atelierul mobil, mecanicii nostri colaboratori, care pot monta pompa sau efectua orice reparatie necesita echipamentul, la punctul de lucru al acestuia, intr-un interval de timp optim de la solicitare. Pentru orice informatii despre acest serviciu sau programare, va rugam sa luati legatura cu departamentul nostru tehnic!

Specificatii tehnice

Pompa de motorina este actionata mecanic cu membrana, are prinderea in 2 suruburi si dimensiunile sale sunt:

44 mm distanta dintre gauri
55 mm lungimea levierului
Admisia de ’’
Iesirea de ’’.

Puteti apela la unul dintre consultantii nostri tehnici ca sa verificati daca pompa se potriveste utilajului dumneavoastra.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura