Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru motor Cummins ISBE4

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Cummins ISBE4
Cod produs
2985ZHIW-IA
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare motor Cummins ISBE4 este fabricata in Uniunea Europeana si detine calitati superioare. Pretul la care o poti achizitiona este special, asta pentru ca noi suntem prim importatori. Producatorii iti garanteaza o durata de utilizare foarte mare. Piesa a fost testata riguros inainte de a fi lansata pe piata. Utilajul tau va functiona perfect dupa ce inlocuiesti pompa de combustibil uzata. La expeditie se adauga si garnitura. Nu mai astepta si comand-o!

Foloseste aceasta ocazie si ca sa te uiti prin catalogul nostru dupa un filtru potrivit pompei si utilajului. Este indicat sa il schimbi si pe el cand faci o astfel de interventie. Vei regasi in ofertele noastre de consumabile multe variante potrivite. Iar daca nu te poti hotari rapid pe care sa-l iei, atunci cere ajutorul unui consultant ACN! Iti va prezenta oferte tare interesante atat in ceea ce priveste produsele, cat si preturile. Te asteptam cu mare drag!

Pompa de alimentare motor Cummins ISBE4 - iti garanteaza utilizarea indelungata!

Pompa de alimentare cu combustibil face o treaba complicata. Pe scurt, deplaseaza combustibilul din rezervor catre motor, alimentandu-l sub presiune constanta pentru o functionare optima a acestuia. Daca aceasta se defecteaza, utilajul tau nu va mai porni, sau, in timpul mersului, va pierde din energie cand este accelerat. Utilajele grele muncesc serios, in consecinta, au nevoie de energie suficienta.

Contacteaza-ne! Te intampinam cu sfaturi bune!

Alegand sa apelezi la compania noastra, vei avea parte de consultanta gratuita! Iti putem fi de folos si daca doresti sa programezi montajul piesei la unul din mecanicii disponibili din zona ta. Eventual vom dezvolta un parteneriat, mentenanta utilajelor nu iti va mai da batai de cap si nu-ti vei mai face probleme si nervi la fiecare avarie care apare vrei nu vrei.

Recomandam aceasta piesa cu mare incredere! Pentru orice informatii suplimentare, contacteaza-ne fara intarziere! Vei beneficia de consultanta tehnica gratuita in alegerea pieselor de schimb, ca sa faci cele mai bune si potrivite alegeri!

Pompa de alimentare pentru motor Cummins ISBE4 vine insotita de garantie! Te rugam sa pastrezi documentele pe care le vei gasi in colet pentru a beneficia de garantia de 1 an.

Livrarea se face prin curier si se poate deschide coletul inainte de a achita plata ramburs pentru a nu exista nicio nemultumire. Pompa de alimentare motor Cummins ISBE4 se poate ridica si de la sediul firmei noastre.

Doresti asistenta tehnica la montarea pompei? Nimic mai simplu! Noi iti punem la dispozitie atelierul mobil, mecanicii nostri colaboratori pot monta pompa sau efectua orice reparatie necesita echipamentul, la punctul de lucru al acestuia, intr-un interval de timp optim de la solicitare. Pentru orice informatii despre acest serviciu sau programare, te rugam sa iei legatura cu departamentul nostru tehnic!

Specificatii tehnice

Admisia este de ’’
Iesirea de M14x1.5.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura