Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru motor Cummins ISBE6

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Cummins ISBE6
Cod produs
KWTZD8A9-RE
Out Of stock
Descriere
Alegerea unei componente de succes iti ofera siguranta unei afaceri prospere! Recomandarea noastra? Ei bine, trebuie sa impartasim cu tine cateva secrete despre aceasta pompa alimentare motor Cummins ISBE6 din imagini. Fiabila, rezistenta, performanta, curajoasa si lista poate continua. O asemenea pompa alimentare provine dintr-un atelier de productie recunoscut pentru diversitate. Rezistenta sa va fi pe masura asteptarilor tale! De asemenea, materialele folosite in prelucrarea acesteia, iti ofera garantia ca va rezista temeinic la exploatare intensa. Dotat cu astfel de ajutoare de nadejde, utilajul tau va fi capabil sa cucereasca lumea alaturi de tine! Ia acum legatura cu noi!

Fie ca vrei sa faci cea mai buna alegere pentru utilajul tau, fie ca te confrunti cu o problema a carei rezolvare pare a fi un mister, echipa noastra te va ajuta asa cum stie mai bine! Aceasta se documenteaza constant, avand un raspuns pregatit pentru fiecare intrebare care te nelinisteste. Nu ezita sa ne contactezi atunci cand esti intr-un impas! De asemenea, ai parte de suportul nostru, pe tot parcursul activitatilor tale. Cere-ne ajutorul!

Pompa alimentare motor Cummins ISBE6 - te va aduce cu un pas mai aproape de succes!
Fiecare vedeta are nevoie de o suita de sustinatori! Acelasi lucru se intampla si in cazul utilajului tau. Piesele de schimb sunt cele care ii confera puterea si energia de care are nevoie pentru a fi cel mai bun. O asemenea pompa alimentare motor Cummins ISBE6 face parte din categoria pieselor de schimb pentru motor. Aceasta a fost fabricata in Europa, fiind o productie alternativa de succes, de o calitate excelenta. Mai mult, vine la pachet alaturi de garnitura de la prinderea de blocul motor.

Este important sa fii informat! Apeleaza-ne cu incredere!
Suntem la curent cu tot ceea ce se intampla in acest domeniu fascinant! Indiferent de nelamurirea cu care te confrunti, ne poti contacta cu incredere. Iti oferim consultanta tehnica gratuita, oricand si oriunde. De asemenea, iti oferim si o serie de beneficii, precum:
• Solutii personalizate in functie de tipul de utilaj pe care il detii
• Identificari corecte, rapide si sigure
• Recomandari cu privire la montajul pieselor/ ingrijirea acestora
• Interventii la fata locului indiferent in ce parte a tarii te afli

Garantie
Intrucat grija noastra pentru clienti este una aparte, adaugam in fiecare colet si certificatul de garantie. Aceasta pompa de alimentare pentru motor Cummins ISBE6 dispune de o garantie valabila 12 luni, ce vizeaza posibilele defectiuni din fabrica!

Livrare
Timpul nu sta in loc pentru nimic! Imediat ce tu ne contactezi telefonic sau completezi cererea de pe site-ul nostru, noi ne apucam de pregatirea coletului. Acesta va ajunge la tine, in aproximativ 24 de ore, prin intermediul unui serviciu de curierat. Exista, insa, si posibilitatea de a ne face o vizita la sediul nostru, din apropiere de Bucuresti. Te asteptam!

Montaj
Montajul - un proces de o importanta aparte! Stii cat de usor se pot deteriora piesele de schimb daca nu sunt manevrate cu dibacie? Lasa totul pe seama unei echipe de specialisti. Daca ai nevoie de o recomandare, te vom ajuta cu mare drag. Cunoastem o echipa de mecanici faina!

Specificatii tehnice

Pompa este actionata mecanic (cu membrana), are prinderea in 2 suruburi si dimensiunile ei sunt:

• 44 mm distanta dintre gauri
• 55mm lungimea levierului
• Admisia de ’’
• Iesirea de ’’.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura