Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru motor Cummins ISBE6

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Cummins ISBE6
Cod produs
2BX46QR0-C-IA
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare motor Cummins ISBE6 este fabricata in Uniunea Europeana si noi suntem prim importatori. Astfel, pretul pe care il practicam este unul accesibil. Este important de stiut ca aceasta piesa poate inlocui modelul original de pe utilaj fara absolut nicio problema. Faptul ca a fost testata indelung de catre fabricant ne asigura ca va functiona foarte bine. Este pe raftul depozitului si poate fi comandata oricand ai nevoie sa schimbi pompa de combustibil uzata.

Cu ce te poate ajuta un consultant ACN? Un consultant de-al nostru este acea persoana care te ajuta sa-ti stabilesti piesa potrivita utilajului tau si sa o comanzi. Este un specialist tehnic care iti explica detaliat si in termeni potriviti ce rol are o piesa si care sunt solutiile optime de mentenanta. De asemenea, iti da sfaturi care tin de un montaj reusit. Ai toate motivele sa iei legatura cu el si sa primesti toate aceste informatii gratuit!

Pompa de alimentare motor Cummins ISBE6 - o componenta importanta a motorului!

Pompa de alimentare cu combustibil este foarte delicata. Ea transporta combustibilul din rezervor catre motor. Iti dam cateva ponturi ca sa o ingrijesti cum trebuie: foloseste combustibil de calitate superioara si nu utiliza echipamentul cu rezervorul pe „rosu”! Foloseste filtre bune si schimba-le la timp! Nu cumpara ieftin si prost, cand tragi linie, vei cheltui practic mai mult.

Cere consultanta gratuita la ACN Piese Utilaje!

Contacteaza-ne direct pe site, poti sa ne trimiti un e-mail, poti sa ne suni, poti sa vii la noi… Poti sa iesi din impas si noi iti vom acorda tot sprijinul! Consultanti priceputi, oferte atractive, solutii de mentenanta, sfaturi legate de montaj… Vezi cate servicii faine iti punem la dispozitie? Nu avem niciun dubiu ca vom colabora minunat si vei realiza ca ai gasit in noi partenerul de care aveai nevoie.

Pompa de alimentare pentru motor Cummins ISBE6 are garantie 1 an! Certificatul de garantie si factura le veti regasi in colet. Te rugam sa le pastrezi!

Pompa de alimentare motor Cummins ISBE6 o putem expedia in orice parte a tarii prin curier rapid. Pentru a avea o colaborare placuta si de durata, dorim sa verifici piesa inainte de a achita rambursul. O poti ridica si personal de la sediul nostru.

Cauti un service specializat unde sa poti monta cu usurinta pompa? Mecanicii colaboratori ai firmei pot efectua reparatia in cel mai scurt timp de la solicitare, la punctul de lucru al echipamentului. Foloseste acest serviciu daca doresti un montaj de calitate al pieselor noi! Echipa de mecanici alocata tie poate verifica starea utilajului si poate lua toate masurile pentru ca acesta sa redevina functional cat mai repede. Pentru informatii despre acest serviciu, ia legatura cu unul dintre consultantii nostri tehnici.

Specificatii tehnice

Admisia de ’’
Iesirea de M14x1.5.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura