Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare Cummins 3930135

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Cummins 3930135
Cod produs
P8XVWKID-C-IA
Out Of stock
Descriere
Solutia la care apelam de fiecare data cand clientii ne solicita un pret accesibil pentru o piesa de schimb este tot o alternativa de calitate. Iti recomandam aceasta pompa de alimentare Cummins 3930135 pusa la vanzare de firma noastra. Calitatea produsului este excelenta si inlocuieste cu succes piesa originala, putand fi achizitionata la un pret foarte bun. Pompa va fi livrata impreuna cu garnitura. Produsul provine din UE, insa nu va fi o problema! O livram indata ce o comanzi!

Care sunt caracteristicile pe care iti doresti sa le aiba utilajul tau? Noi credem ca iti doresti sa fie in perfecta stare de functionare, sa nu te lase niciodata balta in mijlocul unei activitati si sa fie productiv. Apeland la serviciile noastre, te asiguram ca toate aceste caracteristici le poate avea echipamentul tau! Avem piesele bune, dar si oamenii priceputi care pot interveni si remedia chiar si cea mai complicata avarie. Contacteaza-ne cu toata increderea!

Pompa de alimentare Cummins 3930135 - de o calitate excelenta!

Pompa de alimentare cu combustibil este foarte delicata. Ea transporta combustibilul din rezervor catre motor. Iti dam cateva ponturi ca sa o ingrijesti cum trebuie: foloseste combustibil de calitate superioara si nu utiliza echipamentul cu rezervorul pe „rosu”! Foloseste filtre bune si schimba-le la timp! Nu cumpara ieftin si prost, cand tragi linie, vei cheltui practic mai mult.

Ai nevoie de consultanta? Suntem la dispozitia ta!

Consultantii nostri te vor indruma gratuit in procesul de achizitionare al piesei. Te vom ajuta pe partea tehnica. Vom identifica piesa compatibila cu utilajul tau si putem impreuna sa stabilim planul: ce si cum comanzi, cat si cum platesti, cand primesti si cum montezi produsul. Alaturi de noi vei face rost de piesa potrivita mult mai repede decat ti-ai fi imaginat!

Pompa de alimentare Cummins 3930135 are o garantie valabila un an de zile, de la data achizitiei. Pastreaza actele care insotesc produsul comandat.

Pompa de alimentare Cummins 3930135 poate fi expediata prin curier unde ai nevoie de ea. Pentru o colaborare placuta si de durata, poti sa te asiguri ca piesa a ajuns in stare perfecta, de aceea inainte de a achita rambursul, poti verifica coletul. Pentru a ridica personal aceasta pompa, te asteptam la sediul firmei.

Cauti un service specializat unde sa poti monta cu usurinta pompa? Mecanicii colaboratori ai firmei pot efectua reparatia in cel mai scurt timp de la solicitare, la punctul de lucru al echipamentului. Foloseste acest serviciu daca iti doresti un montaj de calitate al pieselor noi! Echipa de mecanici alocata tie poate verifica starea utilajului si poate lua toate masurile pentru ca acesta sa redevina functional cat mai repede. Pentru informatii despre acest serviciu, ia legatura cu unul dintre consultantii nostri tehnici.

Specificatii tehnice

Admisia de ’’
Iesirea de M14x1.5.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura