Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 10 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Cap planetara Case 319766A1

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Cod produs
X3NUMHKV-M-IA
Out Of stock
Descriere
Ai gasit acum in oferta noastra acest cap planetara Case 319766A1 - o piesa de calitate, la un pret tare bun. Produsul este original Carraro si se poate comanda imediat direct pe site sau sunand la numerele de telefon afisate. Furca de planetara reprezinta partea mai scurta a ansamblului planetar, capatul ce transmite cuplul in pinioanele satelitare. Ai nevoie de aceasta piesa? O gasesti oricand pe stocul nostru si o poti folosi in cel mai scurt timp.

Primesti consultanta tehnica gratuita la alegerea componentelor care te intereseaza din oferta noastra sau pentru a verifica daca produsul este compatibil cu utilajul tau. Ia legatura cu unul dintre colegii nostri care asteapta cu nerabdare sa te asiste fara a-ti percepe costuri suplimentare. Acesta iti va raspunde cu profesionalism pentru a-ti indeparta orice indoiala ai avea despre vreun produs sau serviciu al nostru. Informatiile sunt gratuite si iti aduc putere!

Cap planetara Case 319766A1 - cere acum o oferta!

Utilajul tau sau anumite piese nu ar trebui sa produca niciun fel de sunet pe parcursul deplasarii. In momentul in care se aude un zgomot, o bataie sau un bocanit puternic, iti vei da seama ca exista defectiuni ale planetarei. Daca la plecarea de pe loc sesizezi aceste sunete, iar in timpul unui viraj bataia se intensifica pe masura ce viteza creste, inseamna ca este o problema la aceasta piesa si ca forta de frecare se realizeaza in mod necorespunzator.

Serviciul gratuit de consultanta este la indemana ta!

Nimeni nu se naste perfect si nimeni nu le stie pe toate, dar fiecare este bun in ceea ce face! Tu stii tot ce poate utilajul tau sa faca pentru tine, iar noi stim ce sa-i oferim ca sa te bazezi pe el. Consultanta gratuita este unul dintre plusurile noastre. Echipa noastra de experti isi sprijina mereu clientii. Ne poti scrie pe site sau, si mai simplu, suna-ne!

Garantia pentru acest produs este de 6 luni din momentul achizitionarii. Un astfel de cap planetara Case 319766A1 merita increderea ta, te poti baza pe ea.

Poti comanda acum acest cap planetara Case 319766A1 si produsul va ajunge in localitatea ta in cel mai scurt timp, cu ajutorul serviciilor de curierat rapid. Modalitatea de plata este ramburs. Pentru a ridica personal produsul pe care l-ai comandat, te asteptam la sediul firmei, in apropiere de Bucuresti.

Pentru constatarea defectiunilor si remedierea acestora in cel mai scurt timp, nu ezita sa apelezi la mecanicii specializati din cadrul echipei noastre. Contacteaza-ne cu incredere daca ai nevoie de reparatii de calitate efectuate in timp util sau de asistenta tehnica. Iti putem pune la dispozitie, la cerere, personal calificat pe intreg teritoriul tarii. Inclusiv pentru interventii la sistemul de directie sau transmisie al utilajului, reparatii complexe la motor, alezare/ rebucsare carcasa punte. Mecanicii nostri colaboratori pot remedia sigur si rapid orice defectiune, la punctul de lucru al utilajului. Pentru detalii despre acest serviciu sau o programare, te rugam sa iei legatura cu departamentul nostru tehnic!

Specificatii tehnice

Lungime ax: 158mm
Diametru parte dintata: 46.5mm
Diametru la intrarea in fuzeta: 48mm
Prinderea de homocinetica se realizeaza cu o cruce de planetara, cu diametrul pastilei de 30mm si o distanta intre sigurante de 81mm
Dantura formata din 13 dinti
Trimite mesaj
Din Gura in Gura