Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Garnitura de chiuloasa Volvo VOE3976803

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Volvo VOE3976803
Cod produs
FNLCDE71-C-BT
Out Of stock
Descriere
Ai aflat deja? Pe site-ul nostru vei gasi componente calitative la cele mai bune preturi. Indiferent ca ai probleme la motor sau la sistemul de transmisie al utilajului tau, noi avem solutia potrivita! Aceasta garnitura de chiuloasa Volvo VOE3976803 este pusa la vanzare la un pret excelent. Piesa este una de calitate superioara, fabricata in Polonia la inalte standarde, inlocuind astfel piesa originala cu succes. Timpul de asteptare pana ce utilajul redevine functional va fi insa minim, pentru ca avem aceasta piesa pe stoc si o echipa de mecanici care te poate ajuta!

Alege sa te bazezi pe echipa ACN Piese Utilaje si vei avea parte de o experienta tehnica completa! Colegii nostri sunt experti in reparatii. Tot ceea ce ai tu de facut este sa iei legatura cu noi la nevoie! De la gasirea pieselor potrivite si pana la montarea lor, noi ne vom ocupa de orice. Suna-ne chiar astazi.

O astfel de garnitura de chiuloasa Volvo VOE3976803 promite eficienta si rezistenta
Poti comanda foarte simplu, daca vei completa formularul de pe site sau vei suna la numerele de telefon afisate. Ca sa fii sigur, apeleaza la consilierii nostri tehnici, care iti vor da detaliile necesare sa te asiguri de compatibilitatea piesei alese cu utilajul tau sau sa verifici ca ai identificat corect problema tehnica a utilajului.

Un singur apel si e ca si rezolvat! Avem consultanta de calitate!
Orice nevoie de piese ai avea, se rezolva in favoarea ta, in cel mai scurt timp! Pentru detalii, nu ezita sa ne contactezi! Vei beneficia de consultanta tehnica gratuita!

O astfel de garnitura de chiuloasa Volvo VOE3976803 poate fi ridicata de la sediul nostru din apropiere de Bucuresti sau livrata in orice alta localitate. Daca doresti sa te asiguri ca a ajuns in stare buna, inainte de a plati, curierul asteapta rambursul pana verifici coletul.

La cerere, putem acorda ajutor la montarea piesei sau cu reparatii extinse la motorul utilajului. Chiar si pentru situatiile in care echipamentul tau necesita interventia unor specialisti, echipa noastra de service mobil poate fi de ajutor. Mecanicii nostri colaboratori pot remedia sigur si rapid orice defectiune a utilajului, la punctul de lucru al acestuia, ca sa redevina functional cat mai repede. Pentru detalii despre acest serviciu sau o programare, te rugam sa iei legatura cu unul dintre consilierii nostri tehnici.

Specificatii tehnice

Garnitura de chiuloasa Volvo VOE3976803 este construita pe un schelet metalic, incarcat cu clingherit si insertii siliconice in relief. Asigura o etansare optima si un montaj realizat cu usurinta, fara a achizitiona alte materiale.

Cod piesa: FNLCDE71-C-BT
Trimite mesaj
Din Gura in Gura