Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare Komatsu YM129158-52100

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Komatsu YM129158-52100
Cod produs
5RPD3H70-IA
Out Of stock
Descriere
Aceasta pompa de alimentare Komatsu YM129158-52100 este varianta optima de inlocuire a piesei originale. Este o piesa de calitate fabricata in Uniunea Europeana, pe care o livram impreuna cu garnitura! Pretul de achizitie este foarte accesibil si include garnitura de etansare. Acest lucru te va ajuta sa ai tot ce iti trebuie cand vei face inlocuirea si treburile vor merge ca pe roate! Plaseaza comanda si ne vom asigura ca in 24 de ore ajunge oriunde in tara ai nevoie de ea!

Unul dintre angajatii nostri va fi la dispozitia ta pentru orice informatii suplimentare doresti. Vei beneficia de consultanta tehnica gratuita si asistenta in plasarea comenzii ca sa faci cele mai potrivite alegeri de piese de schimb pentru utilajul tau. Daca inlocuiesti pompa de alimentare, este recomandat sa schimbi si filtrul de combustibil. Dar nu va fi o problema, pentru ca avem si acest articol in oferta noastra! Consultantul ACN iti va prezenta toate optiunile. Si e posibil sa te incante si oferta de montaj!

Pompa de alimentare Komatsu YM129158-52100 - pretul include garnitura de etansare!

Pompa de combustibil este una dintre cele mai importante piese, fiind responsabila pentru alimentarea cu combustibil a sistemului si mentinerea presiunii normale a acestuia. Daca pompa de alimentare moare, nu mai are cine sa trimita combustibil la motor si acesta evident ca nu poate porni, iar daca fluxul este intrerupt, utilajul se va opri. Un sfat prietenesc: foloseste consumabile de calitate!

Cere si ti se va da! Ce? Consultanta gratuita, bineinteles!

Ne pricepem la mecanica si suntem experimentati. Detinem cunostinte tehnice si suntem capabili sa le etalam intr-o forma mai usor de inteles si pentru clientii care lucreaza in alte domenii. Tot ce trebuie sa faci este sa intri in contact cu noi si te scoatem din dificultate. Poti face asta in diverse moduri: ne dai un telefon, ne scrii direct pe site sau ne trimiti un e-mail. Raspundem prompt si, tot asa, rezolvam si problemele tehnice.

Pompa de alimentare Komatsu YM129158-52100 are certificat de garantie valabil 1 an de zile. Pastreaza toate documentele ca sa te bucuri de garantie!

Pompa alimentare Komatsu YM129158-52100 comandata poate fi ridicata personal de la sediul nostru din apropiere de Bucuresti sau poate fi livrata in orice parte a tarii. Transportul piesei nu necesita mult timp si la receptia pachetului poti verifica piesa intai, dupa care sa achiti plata ramburs.

Doresti asistenta tehnica la montarea pompei? Nimic mai simplu! Noi iti punem la dispozitie atelierul mobil, mecanicii nostri colaboratori, care pot monta pompa sau efectua orice reparatie necesita echipamentul, la punctul de lucru al acestuia, intr-un interval de timp optim de la solicitare. Pentru orice informatii despre acest serviciu sau programare, te rugam sa iei legatura cu departamentul nostru tehnic!

Specificatii tehnice

Este actionata mecanic de axul cu came, cu montaj in 2 suruburi pe blocul motor, avand urmatoarele dimensiuni:
Distanta dintre centrele gaurilor de 45mm
Intrarea de 8mm
Iesirea de 8mm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura