Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa electrica de alimentare tractor Fiat M100

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Fiat M100
Cod produs
458TVW7I-C-IA
Out Of stock
Descriere
Pompa electrica alimentare Fiat M100 este o pompa de calitate, comercializata la pret de principal importator. Se poate livra in oricare regiune a tarii. Comanda acum o piesa de exceptie! Iti poti inlocui pompa veche de combustibil si vei vedea diferenta. Motorul tau va functiona mult mai bine pentru mult mai mult timp de acum incolo. Spune adio grijilor, tractorul tau va fi activ din nou!

Stii cum e cand te duci la supermarket si ti-e pofta de tot ce vezi prin jur? Exact asa s-ar simti tractorasul tau la noi in depozit! Parca-l si vezi cum ii tasneste apa pe la stergatoare de placere. Hai sa-l facem si pe el fericit! Comanda-i piese bune la preturi rezonabile. Ofera-i placerea asta dupa munca grea la care il supui, mai mult, nu faci nici tu vreo gaura in buzunar!

Pompa electrica alimentare Fiat M100 - ti-a batut oferta la usa!

Motorul nu porneste? Pompa electrica de alimentare cu combustibil poate fi vinovata de treaba asta. Nu toata lumea se pricepe la mecanica, deci e complicat sa depistezi avaria la utilajul tau. Chiar daca nu stim sa le reparam, este crucial sa intelegem in termeni usurei ce fac mecanismele echipamentelor. Spre exemplu, pompa de alimentare conduce combustibilul din rezervor catre motor, il alimenteaza cu energie.

Cere consultanta gratuita la ACN Piese Utilaje!

Contacteaza-ne direct pe site, poti sa ne trimiti un e-mail, poti sa ne suni, poti sa vii la noi… Poti sa iesi din impas si noi iti vom acorda tot sprijinul! Consultanti priceputi, oferte atractive, solutii de mentenanta, sfaturi legate de montaj… Vezi cate servicii faine iti punem la dispozitie? Nu avem niciun dubiu ca vom colabora minunat si vei realiza ca ai gasit in noi partenerul de care aveai nevoie.

Pompa electrica de alimentare pentru tractor Fiat M100 - nu primesti piesa si atat! Toate produsele noastre vin insotite de factura fiscala si certificatul de garantie. Pentru acest model de pompa, garantia este de 1 an de zile pentru posibile defecte de fabricatie.

Pompa electrica alimentare Fiat M100 se poate livra oriunde este solicitata. Timpul de livrare este scurt si, in prezenta curierului, se poate verifica pachetul. Odata comandata, se poate achizitiona si direct din depozitul nostru.

Daca ai nevoie de ajutor la montajul piesei comandate sau pentru alte reparatii ale utilajului, nu ezita sa ne contactezi. Noi iti punem la dispozitie atelierul mobil, mecanicii nostri colaboratori, care pot monta piesa sau pot efectua orice reparatie necesita echipamentul. Totul intr-un interval de timp optim de la solicitare.

Specificatii tehnice

Mufa are 3 pini
Functioneaza la 12V
Asigura un debit de 230 l/h
Presiunea la iesirea din pompa este de 0.69 bari
Oringul de montaj pe bateria filtrului se adauga in pachet.
Poti verifica cu ajutorul unuia dintre consultantii nostri tehnici daca se potriveste utilajului tau.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura