Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru excavator Case 788

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 788
Cod produs
OM94XIVQ-C-IA
Out Of stock
Descriere
Pompa de alimentare excavator Case 788 este fabricata in atelierele de mecanica europene. Calitatea superioara si caracteristicile ei tehnice au transformat-o intr-o alternativa de succes a pompei originale. Singura diferenta fata de original este pretul, iar noi avem o oferta senzationala. Suntem in postura de prim importatori si asta ne da sansa sa avem un cost extrem de scazut. Profita de ocazie si fa o investitie perfecta pentru excavatorul tau.

Mai este cazul sa-ti spunem ca ai o bijuterie de utilaj? Excavatorul tau este o mandrete! Daca a sosit vremea sa investesti intr-o noua pompa de combustibil, inseamna ca ar fi potrivita si o schimbare de filtru. Te-ai gandit la vreunul? In caz ca ti se pare complicat si nu ai habar ce sa alegi, cere ajutorul unui consultant tehnic ACN si vezi ce sfaturi de mentenanta iti poate oferi pe langa oferta de consumabile. Te asiguram ca preturile practicate sunt foarte avantajoase!

Pompa de alimentare excavator Case 788 - ofera ce-i mai bun excavatorului tau!

Motorul nu porneste? Pompa de alimentare cu combustibil poate fi vinovata de treaba asta. Nu toata lumea se pricepe la mecanica, deci e complicat sa depistezi avaria la utilajul tau. Chiar daca nu stim sa le reparam, este crucial sa intelegem in termeni usurei ce fac mecanismele echipamentelor. Spre exemplu, pompa de alimentare conduce combustibilul din rezervor catre motor, il alimenteaza cu energie.

Serviciul gratuit de consultanta este cheia tuturor problemelor tale!

Vrei sa se rezolve mai repede problema ta, nu-i asa? Daca stai si te framanti de unul singur, poti sa fii convins ca mai mult pierzi decat castigi. Ar fi mai bine pentru tine daca ne-ai intreba pe noi. Si nu, nu iti cerem niciun efort financiar pentru asta. Avem un serviciu gratuit de consultanta si iti putem oferi informatii care vor grabi vindecarea utilajului tau. Venim si cu solutii practice, ne deplasam la tine, schimbam piesa si ne asiguram ca iti poti relua activitatea in bune conditii.

Pompa de alimentare pentru excavator Case 788 ofertata are garantie valabila 1 an de la data cumpararii. Documentele necesare le vei regasi in colet alaturi de produs.

Pompa de alimentare excavator Case 788 se livreaza imediat, impreuna cu garnitura, factura si certificatul de garantie. La livrare ai posibilitatea de a verifica coletul inainte de a plati rambursul. Coletul cu produsul comandat se poate ridica personal de la sediul firmei.

Contacteaza-ne cu incredere daca ai nevoie de reparatii de calitate efectuate in timp util sau de asistenta tehnica din partea echipei noastre de service mobil. Inclusiv pentru interventii la sistemul de directie sau transmisie al utilajului, reparatii complexe la motor, alezare/ rebucsare carcasa punte. Mecanicii nostri colaboratori pot remedia sigur si rapid orice defectiune, la punctul de lucru al utilajului. Pentru detalii despre acest serviciu sau o programare, te rugam sa iei legatura cu departamentul nostru tehnic!

Specificatii tehnice

Admisia de 1/4″
Iesirea de M14x1.5.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura