Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de alimentare pentru buldoexcavator Case 695SM

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 695SM
Cod produs
RSPXWLJY-IA
Out Of stock
Descriere
Nu lasa utilajul sa stationeze din cauza unei piese defecte! Gasesti tot ce ai nevoie, orice piesa de schimb, pe site-ul nostru! Avem in oferta si pompa de alimentare Case 695SM - o alternativa de succes a modelului original! Piesa de foarte buna calitate, fabricata in UE are in alcatuire componente atent selectionate. Buldoexcavatorul tau isi va indeplini toate functiile ceas! Produsul are un pret avantajos si il livram imediat, impreuna cu garnitura. Aceasta este din cauciuc moale si iti va permite o montare usoara.

Unul dintre modurile de invatare este sa treci singur prin diverse experiente si sa tragi concluzii in functie de erorile comise! Nu e un capat de tara sa gresesti! Incearca sa o faci cat mai putin. Tocmai pentru ca nu ne place sa-i lasam pe clienti sa greseasca in alegerile pe care le fac cu privire la echipamentele lor, am infiintat un serviciu gratuit de consultanta. Ne poti suna oricand doresti sa afli informatii despre piese de schimb, consumabile sau mentenanta. Cu noi alaturi, vei face mult mai putine greseli in intretinerea utilajelor tale!

Pompa de alimentare Case 695SM - de acum, ai o problema in minus!

Pompa de combustibil este una dintre cele mai importante piese, fiind responsabila pentru alimentarea cu combustibil a sistemului si mentinerea presiunii normale a acestuia. Daca pompa de alimentare moare, nu mai are cine sa trimita combustibil la motor si acesta evident ca nu poate porni, iar daca fluxul este intrerupt, utilajul se va opri. Un sfat prietenesc: foloseste consumabile de calitate!

Consultanta gratuita de top si servicii impecabile! Hai la noi!

Suna-ne cand nu stii ce se potriveste utilajului tau! Consilierii nostri ofera consultanta gratuita si iti vor prezenta ofertele de pret cele mai avantajoase. Apeleaza si la service-ul mobil, mecanii nostri sunt gata sa raspunda provocarilor! Suntem prietenosi si sfatosi! Indiferent de cat de grava e starea echipamentului tau, il vom face din nou ca nou!

E putin probabil sa ai neplaceri din cauza acestui produs. Pentru orice situatie poate aparea, producatorul ofera garantie 1 an. Certificatul de garantie si factura le vei regasi in colet alaturi de pompa de alimentare pentru buldoexcavator Case 695SM camandata.

Poti ridica pompa de alimentare Case 695SM direct de la sediul nostru. Livrarea se poate face si prin curier, cu plata ramburs. Coletul poate fi deschis la receptie pentru a verifica ce ai primit.

Doresti asistenta tehnica la montarea pompei? Nimic mai simplu! Noi iti punem la dispozitie atelierul mobil, mecanicii nostri colaboratori, care pot monta pompa sau efectua orice reparatie necesita echipamentul, la punctul de lucru al acestuia, intr-un interval de timp optim de la solicitare. Pentru orice informatii despre acest serviciu sau programare, te rugam sa iei legatura cu departamentul nostru tehnic!

Specificatii tehnice

Pompa are prinderea in 2 suruburi;
Distanta dintre centrele gaurilor este de 45 mm;
Lungimea levierului actionat de axul cu came este de 53 mm;
Intrarea si iesirea sunt de 12 mm (diametru interior).
Trimite mesaj
Din Gura in Gura