Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Pompa de apa pentru buldoexcavator Case 695SM

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 695SM
Cod produs
8RHKLOFD-G-IA
Out Of stock
Descriere
Ca primi importatori, iti propunem la un pret foarte bun aceasta pompa de apa buldoexcavator Case 695SM - o alternativa care genereaza performante maxime utilajului tau. Si asta pentru ca are componentele fabricate in atelierele din Italia, dupa cele mai bune standarde. Ca sa te asiguri ca pompa are un randament bun pe parcursul mai multor ani, foloseste un antigel de calitate cu caracteristici anticorozive. Piesa se livreaza in 24 de ore!

Extrem de important de stiut este compatibilitatea piesei cu utilajul tau. Dar daca apelezi la serviciul gratuit de consultanta, acest aspect nu va mai reprezenta o problema. Aici, tehnicienii nostri iti pot da lamuriri si te pot ajuta sa alegi piesa de care ai intr-adevar nevoie pentru restabilirea functionalitatii buldoexcavatorului tau. Ar fi indicat sa-i intrebi si de ce tip de consumabile ai nevoie pentru a prelungi durata de functionare a piesei.

Pompa de apa buldoexcavator Case 695SM - genereaza performanta utilajului tau!

Aceasta este piesa care iti face motorul fericit. Daca inevitabilul se produce si pompa de apa da semne ca e pe duca, recunosti semnele? Iata cateva tips-uri: vei descoperi urme de rugina pe suprafetele metalice, vei observa pierderi de antigel cauzate de deteriorarea garniturilor din presetupa sau urme de uzura la nivelul lagarelor. Pompa de apa contribuie la functionarea corecta a motorului utilajului tau.

Cere consultanta gratuita si activitatea ta se va desfasura fara sincope!

Stim ca este treaba complicata mecanica asta. Nu e cazul sa disperi, te putem ajuta sa alegi ce este bine de facut pentru utilajul tau. Asta inseamna ca poti apela la serviciul gratuit de consultanta, ai posibilitatea sa-ti fie montata piesa de catre service-ul nostru mobil sau te putem ghida spre alte service-uri partenere. Ne ocupam si de mentenanta. Cu alte cuvinte, poti sa te linistesti!

Durata de garantie la pompa de apa pentru buldoexcavator Case 695SM este de 12 luni. Respectarea simplelor instructiuni de montaj care acompaniaza produsul vor garanta functionalitatea pompei in cele mai bune conditii.

Odata cu pompa de apa buldoexcavator Case 695SM vei primi si o-ring-ul pentru etansarea corpului pompei si blocului motor. Poti primi pachetul in 24 de ore de la comanda, oriunde te-ai afla in tara, sau il poti ridica de langa Bucuresti in ziua comenzii.

Daca consideri necesara solicitarea unei echipe pentru montajul pompei sau alte reparatii, ia legatura cu un coleg de-al nostru si cere o oferta pentru deplasarea unui atelier mobil la punctul de lucru al utilajului.

Specificatii tehnice

Distanta dintre gaurile de prindere este de 146mm (masurata intre centrele gaurilor);
Diametrul paletilor este de 82mm;
Adancimea pompei de la nivelul prinderii de bloc (sau inaltimea paletilor) este de 37mm;
Inaltimea pompei masurata de la nivelul blocului motor este de 112mm;
Inaltimea fuliei este de 61mm;
Diametrul fuliei este de 89.5mm;
Banda (partea pe care ruleaza cureaua) este de 43mm.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura