Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Homocinetica planetara buldoexcavator New Holland B90

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland B90
Cod produs
G5CLDU63-E
Out Of stock
Descriere
Pentru o buna functionare a utilajului, iti recomandam sa achizitionezi doar piese de schimb de calitate, care iti asigura o durata mai mare de exploatare, in conditii de eficienta sporita.
De ce nu ai profita si tu de oferta? Mai ales cand le gasesti la indemana, la preturi dintre cele mai bune!

Mii si mii de astfel de piese regasesti oricand pe site-ul nostru, inclusiv aceasta homocinetica planetara buldoexcavator New Holland B90 din imagini. Nu vei avea deloc de asteptat! Avem piesa pe raft, asa ca se livreaza rapid oriunde in tara!

Cere acum o oferta pentru aceasta homocinetica buldoexcavator New Holland B90 - alege o piesa originala!
Ai un proiect sau un plan pe care vrei sa il pui pe picioare? De la proiect la realizare este un drum lung, dar alaturi de noi va fi un drum mai usor.
In depozitul nostru se gasesc atat echipamente de ultima generatie, cat si o echipa de angajati conectati nevoilor tale, gata sa actioneze pentru tine. Aici poti afla informatii de ultima ori si poti primi inspiratia cea mai potrivita in functie de intentiile tale!

Daca te-ai hotarat, poti plasa o comanda acum foarte simplu, daca vei completa formularul de pe site sau daca vei suna la numerele de telefon afisate. Unul dintre consilierii nostri tehnici iti poate acorda consultanta tehnica gratuita, detalii despre acest produs sau altele din oferta noastra, ca sa verifici compatibilitatea pieselor care te intereseaza cu utilajul tau.

Garantia oferita de producator o vei regasi in colet, impreuna cu factura. Ramane intacta in conditii de instalare corecta a piesei.

Poti comanda chiar acum aceasta homocinetica buldoexcavator New Holland B90 si produsul va ajunge in localitatea ta in cel mai scurt timp, cu ajutorul serviciilor de curierat rapid. Plata este ramburs.
Pentru a ridica personal produsul comandat, te asteptam la sediul firmei, in apropiere de Bucuresti.

Pentru a beneficia de reparatia echipamentului pe termen lung, nu doar calitatea pieselor conteaza, ci si manopera. De aceea, la cerere, iti punem la dispozitie atelierul mobil al firmei, care poate interveni asupra utilajului la punctul de lucru al acestuia.
Esti interesat? Pentru detalii suplimentare despre acest serviciu, te rugam sa iei legatura cu unul dintre consilierii nostri tehnici.

Specificatii tehnice
Homocinetica planetara de la puntea fata din oferta noastra se poate monta pe buldoexcavatoare New Holland seria B:
- B90B, B90BLR
- B100B, B100BLR
- B110B
Trimite mesaj
Din Gura in Gura