Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc pentru punte Carraro 131204

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro 131204
Out Of stock
Descriere
Cele mai bune piese sunt mereu disponibile in ofertele noastre. Avem grija sa nu ducem lipsa de niciun element esential de care are nevoie utilajul tau pentru o buna functionare. Un rulment butuc punte Carraro 131204 reprezinta o piesa importanta care ajuta grupul reductor sa functioneze corect. Detaliile tehnice ale acestei componente sunt extraordinare. Finetea prelucrarii se va traduce prin eficienta maxima. Materialul folosit este rezistent si asta se va traduce prin fiabilitate.

Oferta de pret este competitiva. Piesa originala Carraro este de calitate superioara si va aduce beneficii reale in performanta utilajului pe care il detii. Cere oferta si vei primi, inclusiv, consultanta tehnica gratuita de la experti in domeniu. De multe ori, desi stim sa operam un utilaj, nu recunoastem toate problemele tehnice si nici nu stim sa le rezolvam. Consideram ca, avand un specialist langa noi, hopurile acestea sunt mai usor de trecut. Te invitam oricand sa ne contactezi!

Rulment butuc punte Carraro 131204 - are certificat de garantie!

Daca lubrifierea rulmentilor nu este optima, atunci ar putea aparea diferite probleme. De cele mai multe ori, aceste deteriorari pot fi observate destul de usor. Metalul are o culoare diferita si apar semne de microsudura. Rulmentul este uzat complet sau/si se blocheaza total. O alta problema cu care se confrunta aceste piese este legata de particulele straine de praf, de murdarie sau de resturi metalice, care pot intrerupe pelicula de lubrifiant ducand la contaminarea rulmentilor.

Nu sta pe ganduri si solicita consultanta gratuita!

Consultantii nostri iti stau la dispozitie mereu. Ii poti suna, le poti scrie, cum iti este tie mai confortabil. Te asteapta cu informatii tehnice si practice care te vor ajuta sa-ti intelegi nevoile si sa-ti continui activitatea in bune conditii. Ne caracterizeaza seriozitatea! Nu vom trata problema ta cu superficialitate, ci vom gasi solutia care ti se potriveste.

Garantia in ceea ce priveste acest rulment butuc pentru punte Carraro 131204 se acorda pentru o perioada de 6 luni si acopera eventualele defecte din fabricatie. Extrem de rar s-a intamplat sa apara probleme de acest fel.

Colaboram cu firme serioase de curierat! Asadar, in aproximativ 24 de ore, piesa va ajunge acolo unde ne spui. Cere oferta si primesti toate informatiile necesare despre acest rulment butuc punte Carraro 131204 pe care il doresti!

Din vasta experienta pe care am acumulat-o in timp, vrem sa impartasim cu tine secrete. Stii cum ajungi sa platesti o piesa si un montaj de doua ori? Apeland la ageamii! Pentru ca iti vom oferi o piesa de calitate, iti vom spune ca ea nu se va ridica la inaltimea asteptarilor decat daca este montata de profesionisti.

Specificatii tehnice

95x135x20mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura