Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment butuc pentru punte Carraro 150191

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Carraro 150191
Out Of stock
Descriere
Un rulment butuc punte Carraro 150191 de calitate va fi capabil sa ajute la functionarea in parametri a grupului reductor. Este o piesa realizata cu respectarea standardelor de calitate in vigoare. Carraro ne-a uimit de fiecare data cu piesele create. Nici aceasta componenta nu se lasa mai prejos si debordeaza de calitati tehnice ce vor creste performantele echipamentului tau. Sa nu mai pomenim ca are un pret foarte bun care face din povestea asta o investitie fara precedent! Cere o oferta chiar acum!

Fii atent la fiecare semn de uzura pe care piesele le indica. Ia atitudine inainte ca starea sa se inrautateasca si sa duca la defectiuni bruste. Comanda piese originale, de calitate crescuta care sa asigure o reparatie pe termen lung. Fa montajul componentelor in locuri autorizate, apeleaza la specialisti care stiu cum sa inlocuiesti o piesa fara sa-i reduci din calitati. Cere-ne ajutorul de fiecare data cand ai nevoie! Noi ti-l oferim urgent! Abia apoi te poti intoarce linistit si in siguranta pe carosabil!

Rulment butuc punte Carraro 150191 - comanda piesa aceasta cat mai curand!

Rulmentii rotilor sunt esentiali pentru ca rotile sa functioneze impreuna - in special, pentru ca butucul, anvelopa si ansamblurile sa functioneze corespunzator. Rulmentii radiali cu role cilindrice se fixeaza intr-o cale de rulare, iar in momentul aplicarii sarcinii, inelul exterior o transmite catre role, iar aceasta o propaga spre inelul interior. Cei cu role cilindrice suporta o incarcare mai mare. Uzura apare cand acestia functioneaza dincolo de limitele nominale proiectate in ceea ce priveste sarcina, turatia sau temperatura.

Cere consultanta gratuita oricand doresti!

Contacteaza-ne direct pe site, poti sa ne trimiti un e-mail, poti sa ne suni, poti sa vii la noi? Poti sa iesi din impas si noi iti vom acorda tot sprijinul! Consultanti priceputi, oferte atractive, solutii de mentenanta, sfaturi legate de montaj? Vezi cate servicii faine iti punem la dispozitie? Nu avem niciun dubiu ca vom colabora minunat si vei realiza ca ai gasit in noi partenerul de care aveai nevoie.

Garantia in ceea ce priveste acest rulment butuc pentru punte Carraro 150191 se acorda pentru o perioada de 6 luni si acopera eventualele defecte din fabricatie. Extrem de rar s-a intamplat sa apara probleme de acest fel.

Livram urgent, ti-am spus ca nu te lasam la greu! In cel mai scurt timp posibil acest rulment butuc punte Carraro 150191 va ajunge la tine gata sa fie montat pe utilajul tau. Ne place sa facem fericite si utilajele, nu numai oamenii. In caz ca iti doresti sau iti este mai usor, te asteptam sa il ridici si personal de la sediul nostru.

Un montaj executat profesionist este una din conditiile care asigura viata lunga a piesei comandate. Apeleaza la profesionisti sau ne poti solicita echipa de service mobila. Important este ca utilajul tau sa se intoarca ?sanatos? la treaba!

Specificatii tehnice

95x135x20mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura