Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment diferential Dana Spicer 211-86

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Out Of stock
Descriere
Experienta cu ACN Piese si Utilaje nu este doar una strict comerciala. Aici nu e numai despre a vinde ci, mai mult, este despre a intinde o mana dupa ajutor si a gasi imediat unul. Despre a avea nevoie de o piesa de schimb ca si cum ai avea nevoie sa bei ceva si despre a-ti intinde cineva un pahar cu apa rece si a-ti stinge setea. Este despre grija si despre empatie. Iar acest rulment diferential Dana Spicer 211-86 este un mijlocul sigur prin care aducem in interiorul utilajului tau pacea. Vino langa noi pentru experiente reusite!

Imagineaza-ti ceea ce facem cu totii in sector precum un lan de floarea soarelui. Privit de sus, ai o imagine de ansamblu, totul e galben, frumos, tocmai bun de tras in poza. Coborand in cultura, vei avea vedea de detaliu. Palariile galbene, tulpinile svelte, randurile nesfarsite. Dincolo de caracterul estetic, trebuie sa realiezi ca ai in fata un complex care are un rol si un scop bine definit. Este, pana la urma, o intreprindere antreprenoriala. Asa suntem si noi cei de la ACN, imbinam in activitatea noastra placutul cu utilul astfel incat, la final, toata lumea sa castige si sa simte bine. Te invitam pentru o fotografie de familie!

Rulment diferential Dana Spicer 211-86 aduce o noua energie utilajului tau
Misiunea unui rulment butuc este destul de dificila, pentru ca el asigura transferul de greutate al utilajului catre roti. Tocmai de aceea, forma si constructia lui asigura o frecare redusa, ceea ce permite o functionare indelungata. Desigur, trebuie intretinut permanent printr-o lubrifiere corespunzatoare si printr-un montaj corect. Un produs foarte bine montat si intretinut poate conduce inclusiv la un consum de combustibil mult redus.

Sericiul de consultanta ca sa fii in siguranta
Lucrand cu noi poti avea siguranta ca deciziile pe care le iei sunt cele mai bune, in raport cu business-ul tau cu masini grele! Serviciul nostru de consultanta tehnica a fost special instituit pentru ca fiecare client sa-si traga de aici informatiile complementare cu piesa comandata. Cu oamenii nostri langa tine selectia piesei compatibile, devine o scurta si placuta calatorie tehnica! Si rezolvi si te bucuri de experienta.

Garantie
Stim cat de atent esti cu utilajele tale. Inmulteste cu 2 ca sa afli cat de atenti suntem noi cu utilajele tale. Daca tot ai facut aceasta cheltuiala necesara, macar fi sigur ca ai cheltuit cu folos. Acest rulment diferential Dana Spicer 211-86 beneficiaza de garantie 6 luni! Aceasta este prevazuta in certificatul produsului si este valabila pentru defectiunile din fabrica. Este semnul grijii noastre pentru afacerea ta.

Livrare
Timpul se poate transforma in adversar atunci cand lucrurile nu sunt clare de la inceput si devin neprevazute! De aceea facem tot ce ne sta in putinta pentru a ne face datoria la timp si pana la capat, aceasta insemnand si expedierea rapida a produselor comandate. Acestea vor ajunge in posesia ta in doar 24 de ore! Tot ceea ce trebuie sa faci este sa ne apelezi utilizand datele din contact. Si sa nu te pui pe asteptat caci te vom surprinde.

Montaj
Un montaj executat corect te va feri de orice cheltuiala suplimentara. De aceea, lasa deoparte orice tentatie de a o face pe mecanicul daca nu ai expertiza necesara si opteaza pentru o manopera efectuata de un specialist. Iti putem recomanda un atelier de montaj din apropierea ta. Le cunoastem pe toate.

Specificatii tehnice:

? 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura