Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment diferential punte Dana Spicer 111-259

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Out Of stock
Descriere
Fizicii. Puterea si rezistenta sunt esentiale pentru atingerea obiectivelor specifice, indiferent daca vorbesti de un antreprenor sau de un utilaj greu. Cu piese noastre de schimb, toate de calitate superioara, iti poti duce sarcinile la bun sfarsit. Acest rulment diferential punte Dana Spicer 111-259 este extrem de rezistent, va infrunta cu fara eforturi suplimentare provocarile mecanice, iar tu poti lucra fara griji, facand acest schimb. Rezolvam problema rapid si eficient!

Nimic nu misca in lumea noastra fara implicarea profesionista a consultantilor nostri tehnici. Acestia au o experienta extinsa, cunoscand si avand informatii bune despre o varietate foarte mare de echipamente si utilaje. Ei stiu imediat ce piese iti sunt necesare, cum se monteaza, cum se intretin, ce eventuale defecte pot aparea si cum se pot remedia. Consilierea este gratuita si nu este conditionata de performantele utilajului, de pretul de achizitie a piesei ori de valoarea comenzii. Singura conditie e sa ne ceri sfatul, de restul ne ocupam noi.

Rulment diferential punte Dana Spicer 111-259 o alegere mai mult decat nimerita
Reducerea frictiunii la rulmentii diferential este importanta pentru eficienta, pentru a reduce uzura si pentru a facilita utilitatea indelungata la viteze mari si pentru a evita supraincalzirea si defectiunea prematura a rulmentului. In esenta, un rulment poate reduce frictiunea prin forma sau materialul din care este confectionat sau prin introducerea si includerea unui fluid intre suprafete sau la suprafetele de separare cu un camp electromagnetic.

Dar sa nu-mi iei niciodata dragostea?
?si nici piese de schimb fabricate prost sau de la dezmembrari pentru utilajul meu. Mai bine nu face experiente pe rabdarea si increderea mea si pune-ma in contact cu un specialist care stie cu ce se mananca aceasta materie. Fa-mi surpriza anului si pune-ma in contact cu baietii de la ACN Piese si Utilaje, care fac recomandari bune, stiu sa gaseasca solutii unde nimeni nu se gandeste si, mai ales, fac toate acestea fara sa ceara bani. O fac din dragoste pentru meserie.

Garantie
Avem grija de fiecare data sa punem la dispozitie clientilor nostri cele mai bune articole de pe piata. Ne straduim sa le oferim ce este mai bun, iar in cazul in care piesele de schimb au defecte din fabricatie, le schimbam in cel mai scurt timp posibil fara niciun cost. Acest rulment diferential punte Dana Spicer 111-259 vine la pachet cu o garantie de 6 luni pentru orice defectiune din fabricatie.

Livrare
Efectuam expeditia rulmentului comandat in conditii maxime de siguranta a coletului. Suntem in relatii excelente la cele mai bune servicii de curierat. Astfel, primesti piesa in 24 de ore oriunde in Romania. Daca faci comanda astazi in prima parte a zilei, maine ajunge deja la tine. Si tot maine mecanicul pe care ti l-a recomandat vine sa monteze rulmentul ca sa poti incepe imediat treaba. Spune-ne cum doresti sa facem utilizand datele din contact. Restul vine de la sine.

Montaj
Fatalmente vei ajunge si la etapa de montaj. Nu incerca sa o faci pe marele minitehnicus caci la rulmenti nu e ca la pompa de gresat. Mai bine cere-ne recomandari si asigura-te ca esti asistat de catre un mecanic adevarat. Montajul este momentul in care piesa de schimb intra in exploatare si este indicat sa lucreze bine inca de la inceput. Montata corect, o piesa de schimb va extinde perioada de functionare a utilajului si ii va spori performanta.

Specificatii tehnice:

? 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura