Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Rulment diferential Dana Spicer 211-122

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Dana Spicer
Out Of stock
Descriere
Mai lasa tok tok-ul ala, caci aia nu inseamna navigatie in online. Stim, cauti un rulment pentru ca te-a lasat cel vechi, dar asculta aici - nu se gaseste nici la maimutele care posteaza clipuri stupide pe social media si nici pe colectia de manele 2022 de pe youtube. Ia pune tu manuta pe mouse si scrie sus pe dunga de la browser: ACN Piese Utilaje. Wow! S-a deschis containerul cu piese de schimb. Stai asa, nu-l descarca pe tot, ca pana o sa gasesti rulmentul ala, uita beneficiarul ca are o lucrare contractata cu tine. Alege separat rulment diferential Dana Spicer 211-122 si ajungi exact unde trebuie. Acolo unde scrie ?comanda?, asta trebuie sa faci, comanda. Click! Ai reusit. Iar noi, desigur, am glumit. Suntem parteneri, ne permitem. Spor la treaba, piesa pleaca azi.

Si-am incalacat pe-o sa si v-am spus povestea asa cum era. Iar povestea a inceput asa, cu o zi de lucru a unui operator de utilaj greu. Ieri s-a defectat o piesa, a comandat-o sefu? imediat de la niste baieti ACN le zice, buni de tot, care au si trimis una nou nouta. Cu garantie, cu colet securizat, cu curier rapid, smecherie brat. A venit nea Petrica zmeul cel bun al mecanicii, a schimbat-o imediat si mi-a zis ca daca nu mai sunt atent nu mai indeasa rulmentul la butucul transmisiei ci mie in? fine. Nea Petrica. Ideea e ca am urcat in utilajul reparat ca la carte in sa, i-am dat bice si v-am zis povestea asa.

Rulment diferential Dana Spicer 211-122 nu te lasa in drum
Manipularea cu precautie a rulmentului in timpul depozitarii si in timpul procesului de instalare este de o importanta vitala. Cele mai bune conditii de depozitare sunt cele intr-un mediu curat, uscat si lipsit de vibratii. Rulmentul nu se despacheteaza pana cand nu este pregatit totul pentru instalare. Nu este indicat a se indeparta lubrifiantul din fabrica, decat daca se cere explicit acest lucru din cauza cerintelor speciale de lubrifiere. Pastrarea unui mediu curat este un mod de viata, atat pentru mecanic cat si pentru rulment.

Din Jilava de la noi, te scapam nevoi
Tu adu-le aici, lasa-le la poarta si ia o pauza de o tigara. Si-o sa vezi apoi. Le vor prelua colegii nostri consultanti. Abia le asteapta. Una nu scapa nerezolvata. Ei sunt pregatiti sa raspunda la orice intrebare. Sa iti identifice piesa de care ai nevoie, sa iti dea orice detaliu care sa te lamureasca. De la ei vei afla ca iti oferim o piesa absolut originala, extrem de rezistenta si ca e gata de a fi ambalata si livrata. Comunicam si o rezolvam, nevoia o curatam.

Garantie
Ce lucru confera confortului o noua dimensiune? Fara indoiala, siguranta! Tocmai de aceea acest rulment diferential Dana Spicer 211-122 nu va ajunge la tine singurel in coletel, ci impreuna cu un certificat de garantie, valabil 6 luni, pentru toate defectele din fabricatie! Confort si suport de la ACN!

Livrare
Rulmentul nostru poate ajunge la tine in orice mod doresti si in cel mai scurt timp posibil. Ai si varianta lejera de a ridica piesa direct din depozit, dar putem si sa o trimitem cu curierul prin modalitatea de plata ramburs. Ajunge oriunde in 24 de ore. Poti afla mai multe utilizand datele din contact.

Montaj
Indiferent de complexitatea piesei de schimb noi avem solutia pentru montaj. Nu te lasam tocmai acum, la final. Asadar, daca nu ai mecanic iti putem trimite noi datele de contact ale unuia foarte bun sau ale unui atelier mecanic, oriunde in tara. Colaboram cu cei mai buni. Totul e sa nu te apuci tu de operatiune. Caci o luam de la inceput, dar e pe banii tai!

Specificatii tehnice:
? 109,54x158,75x23,02mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura