Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Set garnituri ridicare brat telescopic Case 580ST

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Case 580ST
Out Of stock
Descriere
Poate ca, pentru un om obisnuit, etansarile hidraulice sunt o lume confuza, din cauza gamei foarte variate de dimensiuni si materiale. Dar pentru noi, lucrurile sunt clare. Cu ajutorul kiturilor noastre, totul devine supersimplu. Acest set garnituri ridicare brat telescopic Case 580ST are numeroase calitati, dar doua dintre ele chiar merita amintit:

- este fabricat din materiale de calitate superioara;
- are dimensiunile corecte pentru echipamentul tau si nevoile specifice de etansare.

Alunga-ti durerile de cap, caci acum nu mai ai motive sa-ti faci griji! ACN Piese Utilaje se gandeste mereu la nevoile tale, drag client, motiv pentru care iti oferim aceasta solutie ingenioasa, sub forma de kit. In speranta ca ne-am ridicat la asteptarile tale, te indemnam sa ne contactezi chiar astazi pentru a afla cum intri in posesia acestui set. In egala masura, te incurajam sa ne adresezi intrebari, daca ai nelamuriri legate de aprodus. Serviciul nostru de consultanta tehnica este gratuit!

Set garnituri ridicare brat telescopic Case 580ST - totul la superlativ!

Nu mai este nevoie sa cumperi etansarile separat pentru a le monta in cilindrul hidraulic, cu scopul de a bloca uleiul sa se scurga! Acum, cu noul nostru kit de garnituri, ai tot ceea ce-ti trebuie intr-un singur pachetel! Fiecare garnitura contribuie la etansarea uleiului in interiorul cilindrului si, astfel, este prelungita durata de functionare a echipamentului.

ACN Piese Utilaje - pentru solutii de incredere!

Misiunea noastra este sa oferim solutii complete si eficiente pentru toate nevoile tale de piese. Suntem dedicati sa te sustinem in toate activitatile tale care implica utilajele. Iti furnizam produse de calitate, un serviciu de consultanta tehnica gratuita, un serviciu post-vanzare la cerere pentru montajul pieselor. Per ansamblu, iti oferim o experienta de cumparare cum rar gasesti pe piata.

Livrare
Imediat ce confirmi comanda, noi ii dam bice si-ti trimitem numaidecat coletul. Astfel ca acest set garnituri ridicare brat telescopic Case 580ST va ajunge la tine in maxim 24 de ore. Contacteaza-ne!

Montaj
Daca doresti sa montezi garniturile intr-un service autorizat, echipa noastra te poate pune in legatura cu unul dintre atelierele partenere din tara.

Specificatii

15 piese
Trimite mesaj
Din Gura in Gura