Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Set garnituri ridicare brat telescopic New Holland B90BTC

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland B90BTC
Out Of stock
Descriere
Bine ai venit la magazinul care te ajuta sa economisesti fara sa compromiti calitatea! Descopera acest set garnituri brat telescopic New Holland B90BTC care tine uleiul in locu-i destinat! Cu acest kit, scurgerile nu vor mai fi o bataie de cap, iar cilindrul isi va face treaba pentru care a fost conceput. Fiecare garnitura a fost fabricata din cauciuc de inalta calitate si testata pentru respectarea standardelor. Nu facem compromisuri cand vine vorba de performanta si fiabilitate! Suntem convinsi ca ti-am ridicat cel putin o spranceana la cititrea acestor randuri. Si ca doresti sa ne contactezi numaidecat pentru o comanda acest set.

Echipa ACN Piese Utilaje e la dispozitia ta, cu tot felul de epxeriente WOW. De exemplu, iti oferim gratuit un serviciu de consultanta tehnica, de unde vei obtine orice informatie doresti de la expertii nostri. Care inteleg perfect domeniul tau de activitate si care sunt la curent cu toate inovatiile din aria ta de activitate. Unde mai gasesti, in online-ul romanesc, intr-un singur loc si produse de calitate, si informatii corecte despre ele? Nu mai ezita si contacteaza-ne chiar astazi!

Set garnituri brat telescopic New Holland B90BTC - de inalta calitate!

Dupa cum am aratat mai devreme, acest set complet este o combinatia ingenioasa de garnituri special concepute pentru a asigura o etansare fara cusur a uleiului din cilindriul hidraulic. Cu ajutorul kitului, ai garantia ca toate garniturile sunt inlocuite in acelasi timp, asa cum trebuie. De ce sa alegi kitul nostru?

- pentru ca este fabricat din materiale de inalta calitate,
- pentru ca este dimensionat pentru echipamentul tau specific,
- pentru ca este durabil, performant si fiabil.

ACN Piese Utilaje - un colaborator de incredere

Descopera diferenta pe care o fac piesele si consumabilele aflate in depozitul nostru! Calitatea este cuvantul nostru de ordine. Ea se regaseste nu doar in produsele pe care le furnizam, ci - mai ales - in expertii nostri tehnici, oameni cu pregatire asidua in domeniu.

Livrare
Termenul de livrare a acestui set garnituri ridicare brat telescopic pentru buldoexcavator New Holland B90BTC este de maxim 24 de ore. De la momentul lansarii comenzii. Contacteaza-ne!

Montaj
Iti recomandam sa mergi la un service autorizat si specializat pentru a monta garniturile. ACN Piese Utilaje te poate pune in legatura cu un astfel de atelier din zona ta.

Specificatii

15 piese
Trimite mesaj
Din Gura in Gura