Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Set garnituri brat telescopic New Holland B110C

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland B110C
Out Of stock
Descriere
Daca ai ajuns aici, inseamna ca esti pe cale sa faci o schimbare inteligenta pentru bratul buldoexcavatorului. Acest set garnituri brat telescopic New Holland B110C este raspunsul pe care l-ai asteptat. Solutia care va face utilajul sa straluceasca si sa functioneze la nivel maxim! Iata de ce sa alegi kitul nostru:

- Garniturile sunt fabricate din cauciuc de inalta calitate;
- Garniturile au o rezistenta sporita la presiunea ridicata si temperaturile extreme din interiorul cilindrului;
- Ofera performanta optima bratului telescopic.

Acest set a fost proiectat si cu gandul la buzunarele clientilor, astfel incat garniturile noastre te vor ajuta sa economisesti banii pe care ii cheltuiai odionara pe reparatii inopinate si costisitoare. Asadar, cumpara kitul nostru si experimenteaza calitatea pe care o meriti! Contacteaza-ne chiar astazi sau cere-ne direct o oferta! Echipa noastra te sustine in fiecare etapa a procesului de cumparare si iti furnizeaza toate instrumentele care sa te ajute sa faci diferenta pe santier.

Set garnituri brat telescopic New Holland B110C - blocheaza uleiul cu stil!

Aceste garnituri au rolul de a etansa uleiul in interiorul cilindrului hidraulic. Alege setul nostru pentru o mai buna performanta si durabilitate de neegalat! Fiind elemente de o importanta vitala pentru echipament, garniturile nu au voie sa fie slabe sau mediocre. Nu-ti risca echipamentul cu etansari improvizate sau de calitate inferioara!

Cu ACN Piese Utilaje economisesti timp si bani!

Suntem pasionati de ceea ce facem si suntem dedicati sa iti asiguram succesul in orice proiect care implica utilajele si echipamentele tale. Pe langa serviciul de consultanta, vei beneficia si de avantajele unei colaborari cu o echipa care pune calitatea si satisfactia clientilor pe primul loc.

Livrare
Pentru acest set garnituri ridicare brat telescopic pentru buldoexcavator New Holland B110C asiguram un termen de 24 de ore pana la sosirea produsului la destinatie. Contacteaza-ne!

Montaj
Daca sunt instalate ca la carte, aceste garnituri te vor face sa uiti de cheltuielile neprevazute pentru reparatii. De aceea, iti recomandam sa apelezi mereu la un service autorizat. Da-ne un semn daca doresti sa te punem in legatura cu unul dintre atelierele noastre partenere!

Specificatii

15 piese
Trimite mesaj
Din Gura in Gura