Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Set garnituri brat telescopic New Holland B115CTC

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
New Holland B115CTC
Out Of stock
Descriere
Descopera acest set garnituri brat telescopic New Holland B115CTC din oferta noastra, un kit complet de etansari pentru cilindrul hidraulic. Fabricate din cele mai bune materiale, garniturile au o durata de viata mare, o eficienta sporita si o rezistenta uimitoare la conditiile dure din cilindru. Setul este, daca vrei, ca un aliat care nu te lasa la greu. De exemplu, cumparand aceste garnituri, nu vei mai avea batai de cap cu inlocuirea lor mult timp de-acum inainte.

Este timpul sa faci alegerea potrivita pentru echipamentul tau. Nu te grabi insa! Da-ne de veste ca intentionezi sa cumperi setul, iar noi te vom pune in legatura cu serviciul de consultanta tehnica gratuita. De unde vei afla informatii suplimentare despre produs. De-abia in acel moment, vei putea face alegerea potrivita. Echipa ACN Piese Utilaje isi indeamna toti clientii sa ia decizii bazate pe informatii complete si corecte. Nu ezita sa ne contactezi chiar astazi!

Set garnituri brat telescopic New Holland B115CTC - un kit excelent!

Aceste garnituri, care sunt fabricate din materiale de prima clasa, au rolul de a etansa uleiul in interiorul cilindrului hidraulic. De ce ar trebui sa alegi kitul nostru? Pentru ca este cea mai eficienta si mai rezistenta alternativa de pe piata. Pentru ca te ajuta sa-ti protejezi investitia initiala, in utilaj. Pentru ca isi indeplineste rolul cu succes.

ACN Piese Utilaje - iti face viata mai usoara!

Echipa noastra iti recomanda sa nu renunti niciodata la calitate cand vine vorba de piesele de schimb si consumabilele pentru utilajul din dotare. Performanta finala a echipamentului trebuie sa fie pe primul loc in criteriile tale pe care le folosesti atunci cand cumperi un produs/serviciu.

Livrare
Acest set garnituri ridicare brat telescopic pentru buldoexcavator New Holland B115CTC va ajunge la tine in cel mult 24 de ore. Contacteaza-ne!

Montaj
Etansarea este foarte importanta intr-un sistem hidraulic. De aceea, este recomandat ca ?inelele? sa fie aplicate corespunzator, in cadrul unui service autorizat. La cerere, te putem pune in contact cu unul dintre atelierele partenere ale ACN Piese Utilaje din zona ta.

Specificatii

15 piese
Trimite mesaj
Din Gura in Gura