Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 9 ani.
5.00
5 stars: Exceptional
1 pareri

Radiator Caterpillar 2367766

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Out Of stock
Descriere
Calitatea pieselor intr-un utilaj este esentiala pentru functionarea eficienta si sigura a acestuia. Ele contribuie la performanta utilajului, reducand riscul defectiunilor costisitoare asigurand pe deplin siguranta operatorului. Iti punem la dispozitie acest radiator Caterpillar 2367766 din stocul nostru, pentru a te bucura de toate beneficiile pe care le are. Utilajul tau se va simti mult mai sigur cu acest radiator. Santierul va parea o joaca, iar fiecare sarcina va fi indeplinita cu succes si eficienta. Ce ai putea sa vrei mai mult? Comanda acum!

Desigur ca piesele de schimb, cat de calitative ar fi, isi pierd din valoare daca nu stii exact cum trebuie sa te comporti cu ele, sau unde sa le montezi. De aceea este foarte important sa ceri sfaturi de la specialisti in momentele in care nu esti sigur pe tine. Norocul tau este ca la ACN Piese Utilaje, te poti bucura de consultanta tehnica gratuita. Astfel, orice intrebare ai avea despre piesele noastre de schimb, si nu numai, poate fi lamurita la noi. Contacteaza-ne acum pentru a te asigura ca piesele de calitate isi gasesc exact locul in cadrul utilajelor tale. Fa alegeri informate!

Radiator Caterpillar 2367766 - Alege sa investesti in performanta pe termen lung!
Aceasta piesa este elementul cheie al sistemului de racire. Este piesa care se asigura ca lichidul de racire al motorului este pastrat la temperatura optima. Indeparteaza excesul de cadura din lichid pentru ca aceasta sa poate ajunge la motor si sa previna supraincalzirea. Alege aceasta piesa pentru ca utilajul tau sa treaca cu bine peste orice obstacol!

Piese de top si consultanta tehnica gratuita - combinatia perfecta!
In fiecare zi ne concentram atentia pe a-i ajuta pe clientii nostri. Uneori, chiar si cei mai priceputi au nevoie de cate un sfat. De aceea ne aflam aici, sa iti oferim toate informatiile de care ai nevoie pentru ca proiectele tale sa fie de succes! Contacteaza-ne acum si convinge-te singur de profesionalismul cu care lucram!

Garantie
Acest radiator Caterpillar 2367766 se bucura de o garantie de 6 luni. Orice defect din fabrica poate fi raportat la noi, urmand sa ne ocupam de toate pentru ca piesa complet functionala sa ajunga la tine in cel mai scurt timp!

Livrare
Iti trimitem acest radiator Caterpillar 2367766 mai repede decat ti-ai putea imagina! Iti oferim livrare in doar 24 de ore si ne asiguram ca piesele de care ai nevoie ajung rapid la tine pentru a-ti mentine echipamentele functionale si operatiunile in curs.

Montaj
Pentru a asigura montajul corect si sigur al pieselor pe utilajul tau, recomandam intotdeauna sa apelezi la un serviciu specializat de montaj. Echipa de profesionisti cu experienta in acest domeniu va garanta ca piesele sunt instalate corespunzator, reducand astfel riscul de defectiuni.

Specificatii tehnice

Dimensiune: 580x470x100mm
Trimite mesaj
Din Gura in Gura